Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Οι τοκογλύφοι με την βοήθεια της κυβέρνησης, στρώνουν το χαλί για τον επόμενο πρωθυπουργό....


Οι τοκογλύφοι ετοιμάζουν τον Κούλη για να μας σώσει από τον Τσίπρα που θα μας έσωζε από τον Σαμαρά που θα μας έσωζε από τον Παπανδρέου που θα μας έσωζε από τον Καραμανλή κοκ.

Όμως πρέπει να πειστούν εκατοντάδες χιλιάδες Δημόσιοι Υπάλληλοι κι εκατοντάδες χιλιάδες Συνταξιούχοι του Δημοσίου ότι ο Τσίπρας αποτελεί απειλή για τα συμφέροντά τους και πρέπει να αναζητήσουν τη σωτηρία στον Μητσοτάκη.

Μάλλον η επιλογή της Αχτσιόγλου που είχε προτείνει τα επιδόματα να αντικατασταθούν με κουπόνια και η επιλογή του Παπαδημητρίου που είχε προτείνει να πληρώνονται οι Δημόσιοι Υπάλληλοι με κουπόνια (ως δεύτερο νόμισμα εσωτερικής χρήσης) αντί με μετρητά σε Ευρώ να αποσκοπούν στη δημιουργία πανικού στις τάξεις των Δημοσίων Υπαλλήλων. 

Μάλιστα πρόσφατα στην τηλεόραση μιλούσαν για το ενδεχόμενο πληρωμής των Δημοσίων με ειδικά κουπόνια κι άφηναν σαφείς αιχμές ότι δεν θα ήταν σίγουρο ότι αυτά τα κουπόνια θα γινόντουσαν δεκτά από τους Έλληνες επιχειρηματίες (Supermarket κλπ)


Mε ποιον άλλον τρόπο άραγε οι ξένοι εκλογομάγειρες θα πείσουν τον κόσμο που εξαρτάται από το Ελληνικό Δημόσιο να κινηθεί και να ψηφίσει τη ΝΔ όταν οι μνήμες των απολύσεων της ΕΡΤ κλπ είναι ακόμα νωπές;
Σ.Σ.


logiosermis.net
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...