Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Mπράβο στον δήμαρχο Ορεστιάδας για την επιστολή του προς Ζουράρι! Ελπίζω σύντομα να απελευθερωθείτε τόσο σωματικά όσο και νοητικά


Μαυρίδης προς Ζουράρι: Ελπίζω σύντομα να απελευθερωθείτε τόσο σωματικά όσο και νοητικά

Στο σχόλιο του νέου υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι προς δημοσιογράφο «Σε βλέπω στον Έβρο εσένα...», που έκανε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο λίγο πριν την ορκωμοσία του, απαντά με επιστολή του ο Δήμαρχος Ορεστιάδας.
“Σας προσκαλώ στον Έβρο, τόσο ως υπουργό, όσο και ως πολίτη όταν θα έχετε εκτίσει την ποινή σας ως μέλος μιας υπεύθυνης κυβέρνησης σε μια χώρα υπό κατοχή”

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης απέστειλε επιστολή στο νέο Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Ζουράρι στην οποία αναφέρει:

«Θα ήθελα να σας εκφράσω, ως Εβρίτης και ως δήμαρχος του ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, τις θερμότερες ευχαριστίες μου για την πρωτοβουλία σας (κάποιοι κακεντρεχείς την θεώρησαν απειλή, άλλοι πάλι την χαρακτήρισαν αστεϊσμό) να στείλετε στον ΕΒΡΟ έναν καταξιωμένο δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, πριν ακόμα από την ανάληψη των τόσο σημαντικών καθηκόντων σας. Ελπίζω να τον «στείλετε» στην υποστελεχωμένη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, επιβραβεύοντας την πολύχρονη, μοναχική πορεία της.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι με μεγάλη λαχτάρα θα προσμένουμε και άλλες τέτοιες «αποστολές», καθώς επίσης να μου επιτρέψετε να σας απευθύνω ανοικτή πρόσκληση για επίσκεψή σας στην περιοχή μας, τόσο ως υπουργός, όσο και ως πολίτης όταν θα έχετε εκτίσει την ποινή σας ως μέλος μιας υπεύθυνης κυβέρνησης σε μια χώρα υπό κατοχή (ελπίζω σύντομα, ώστε να απελευθερωθείτε τόσο σωματικά όσο και νοητικά)».Πηγή: Alexandroupoli Online
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...