Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑΥΡΑΗΤΟΣ ΖΗΤΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ » ΑΡΓΩ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ.


ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.

Η ΜΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ «ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ» ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΖΝΕΤΣΟΦ.ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΑΛΛΑ….ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΑ ‘ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ’ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ.ΟΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΑΓΓΛΟΙ.ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΝΗΣΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡΑΚΟΥ.ΕΓΩ,ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ….

ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ.ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΟΜΠΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΡΟΣ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ 29+33 ΣΟΥΚΧΟΪ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΒΓΑΛΤΗ ΑΡΣΑΚΙΑΣ;

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΟΥ!

ΑΠΟΨΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.
ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ!ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΑΠΛΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ SU35!ΧΑΪΔΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ,ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ,ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΚΟΜΠΡΑ ΑΛΛΑ ΠΥΘΩΝΙΚΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ!ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ «ΟΝΕΙΡΟ» ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ…..ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Η «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» Η «ΣΥΛΛΗΨΙΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ», Η ΒΟΥΛΗΣΙΣ ΝΑ ΠΟΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΕ!
ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ!ΑΠΛΑ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ!

ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑΥΡΑΗΤΟΣ ΖΗΤΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ » ΑΡΓΩ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ.ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΡΓΩ!ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΔΡΟΜΟΥΣ!

ΚΑΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ….

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ!ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ!ΡΙΤΑ


triklopodia.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...