Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Όταν η ανθρωπιά έχει πάει περίπατο... - Έφτιαξε καταφύγιο αδεσπότων στο Ηράκλειο και θέλουν να τον διώξουν - Διαδικτυακή κινητοποίηση για τον Αλέξανδρο


Ο Αλέξανδρος Ηλιάδης, είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τα ζώα όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις όπως αναφέρει το candianews.gr.Όπως έχουμε ήδη γράψει για τον Αλέξανδρο (Δείτε εδώ: Ηράκλειο: Στο καταφύγιό του βρίσκουν θαλπωρή άστεγοι άνθρωποι αλλά και τα αδέσποτα! -φωτο), δημιούργησε ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα στο Ηράκλειο το οποίο φιλοξενεί δεκάδες ζώα ταλαιπωρημένα, παρατημένα στον δρόμο, υποσιτισμένα που δεν θα είχαν καμμία ελπίδα στον δρόμο.

ΗλιάδηςΦαίνεται όμως ότι όταν ένας άνθρωπος αποφασίσει να κάνει καλό και να πράξει ό,τι όλοι οφείλουμε να πράττουμε απέναντι στα ζώα, εμποδίζεται από τους υπόλοιπους "συνανθρώπους" του.

Σαν να μην έφτανε ότι ο Αλέξανδρος έχει δεχθεί μηνύσεις από φιλοζωικές οργανώσεις, τώρα έχει απέναντί του και τους κάτοικους της περιοχής που βρίσκεται το καταφύγιό του, οι οποίοι αποφάσισαν να του κάνουν αγωγή, με αποτέλεσμα όλη του αυτή η προσπάθεια να απειλείται να πέσει στο κενό και με κίνδυνο όλα αυτά τα ταλαιπωρημένα ζωάκια να κινδυνεύουν να ξαναμείνουν στον δρόμο.

Δείτε τί αναφέρει για το θέμα ο ίδιος ο Αλέξανδρος στην προσωπική του σελίδα στο facebook:Δεν υπάρχει όμως μόνο αυτή η μεριά της μιζέριας και της απροθυμίας να βοηθήσουμε κάθε ψυχή που υποφέρει σε αυτόν τον πλανήτη, υπάρχει και η άλλη μεριά, αυτή της αλληλεγγύης, της αγάπης, του μαζί...

Έτσι, έχει ξεκινήσει λοιπόν μία διαδικτυακή καμπάνια, με σκοπό να μαζευτούν υπογραφές ώστε ο Αλέξανδρος να συνεχίσει το έργο του και να προσφέρει στις μικρές ψυχούλες, ο,τι όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να προσφέρουμε.

Λίγο φαγητό, μία στέγη ζεστή και πολύ, πολύ αγάπη!

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε τον Αλέξανδρο, μπορείτε να υπογράψετε εδώ: Δικαστηριο στην κρητη: Να αφησουν τον αλεξανδρο ησυχο.

Όπως ο ίδιος αναφέρει: "Αν στο τέλος η απόφαση είναι η απομάκρυνση τους Θεέ μου να μου δώσεις την δύναμη να τα σώσω άλλη μια φορά".

Εμείς με τη σειρά μας, να πούμε ένα τεράστιο μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο και να ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα στους "Χριστιανούς" που του κάνουν πόλεμο...

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...