Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ… ΕΞΩΓΗΪΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ: Ρώσος ψαράς γίνεται διάσημος για τα τρομακτικά αλιεύματα του (Εικόνες)


Μπορεί να ξεχνάμε ότι ένας εντελώς ξένος κόσμος ζει πολύ κάτω από εμάς, αλλά ένας Ρώσος ψαράς έρχεται να μας υπενθυμίσει για τα «εφιαλτικά» πλάσματα που παραμονεύουν πολύ κάτω από την επιφάνεια της θαλάσσης.
Ο Roman Fedortsov από το Μούρμανσκ έχει γίνει διάσημος στο διαδίκτυο μετά την δημοσιοποίηση σειρά φωτογραφιών που δείχνουν παράξενα πλάσματα που ζουν μεγάλα βάθη και που μοιάζουν με… εξωγήινα τέρατα!
Ο ψαράς που εργάζεται  σε μια μηχανότρατα με βάση έξω από ένα λιμάνι στη βορειοδυτική Ρωσία, όταν άρχισε να μοιράζεται τα αξιόλογα ευρήματα του νωρίτερα αυτό το έτος, σύμφωνα με την Moscow Times.
Μαζί με το λογαριασμό του στο Twitter, o Fedortsov ανεβάζει τις εκπληκτικές εικόνες των αλιευμάτων του και στο Flickr.
Καταγραφή4
Ανάμεσα στα πολλά πλάσματα που έφερε στο φως είναι ένας Πτυχωτός καρχαρίας -σαν χέλι- με σειρές από τρομακτικά δόντια. Ο Πτυχωτός καρχαρίας συχνά αποκαλείται ζωντανό «απολίθωμα» επειδή είναι ένα από τα αρχαιότερα πλάσματα στον πλανήτη.

Καταγραφή12
Ο ψαράς αποκάλυψε επίσης φωτογραφίες από την παράξενη Χίμαιρα, ένα ψάρι είναι κοινώς γνωστό ως «καρχαρία φάντασμα». 
Καταγραφή8Καταγραφή3
Εκτός των παραπάνω στην συλλογή φωτογραφιών του ψαρά υπάρχουν και το μαυροσπαθόψαρο, ένα τρομακτικό ψάρι με μεγάλα δόντια, μια μεγάλη πορτοκαλί αράχνη της θάλασσας και άλλα σπάνια είδη ψαριών, μαλακίων και άλλων.
ΚαταγραφήΚαταγραφή1Καταγραφή2 Καταγραφή5 Καταγραφή6Καταγραφή7 Καταγραφή9Καταγραφή10 Καταγραφή11Καταγραφή13
 
 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...