Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Οι θεατρινισμοί ενός υπό κατάρρευση πρωθυπουργού – «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια, αν θέλετε να κάνετε θέατρο έξω!» είπε ο Τσίπρας σε αγρότες στην Κρήτη (video)


Προκλητικός ήταν ο Πρωθυπουργός σήμερα στην Κρήτη και η αποκαλυπτική σκηνή καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε αγρότες της Κρήτης που είχαν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες του Ηρακλείου.

«Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες να κάνετε δηλώσεις έξω!» είπε ο κ. Τσίπρας επιτακτικά σχεδόν ουρλιάζοντας και συνέχισε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: «Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα».

«Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια» φώναξε σχεδόν εξαγριωμένος ο Αλέξης Τσίπρας. «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσεις έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!» επέμεινε ο πρωθυπουργός.

Αμέσως μετά την εισαγωγική ομιλία του, ο Αλέξη Τσίπρας ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου έγινε η σύσκεψη, με προφανή σκοπό να μην καταγραφούν τα παράπονα αλλά και οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού απέναντι στον αγροτικό κόσμο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:Ο Πρωθυπουργός γνωρίζει πλέον πως ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την κυβερνησή του πλέον και έχει βγει εκτός ελέγχου. Οι τακτικισμοί του πλέον δεν περνάνε στην κοινωνία, δημοσκοπικά καταρρέει και γνωρίζει πολύ καλά πως η πρωθυπουργική του καράκλα τρίζει.
pentapostagma
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...