Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

2017: Έτος μεγάλων αλλαγών στην ευρύτερη περιοχή μας ...


Το 2017 αναμένεται να είναι το καθοριστικό έτος που θα σημειωθούν όχι μόνο ανακατατάξεις συνόρων στην περιοχή μας, αλλά θα διαμορφωθεί και ένα νέο πολιτικό σκηνικό που θα προκαλέσει η προφητευμένη και σχεδιαζόμενη πλέον διάλυση της Τουρκίας και η δημιουργία Κουρδικού κράτους.

Μεγάλη κινητικότητα τουρκικών στρατευμάτων υπάρχει τις τελευταίες μέρες απέναντι από τα νησιά μας, στην Μικρά Ασία. Κινητικότητα που δεν δικαιολογείται από κάποια επί μέρους άσκηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Την ίδια ώρα μεγάλη κινητικότητα υπάρχει και από την πλευρά της Ελλάδας (Ο Θεός να βάλει το χέρι του).

Το θερμό επεισόδιο που αποφύγαμε με την Τουρκία, την περίοδο των Χριστουγέννων, το αποφύγαμε με την βοήθεια του Θεού, ο οποίος μας έδωσε παράταση για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα.

Ένας απελπισμένος άνθρωπος σε συνδυασμό με την ψυχοπάθεια, η οποία παρατηρείται στον Τούρκο πρόεδρο είναι ικανός για όλα (όπως είχε πει η εκπρόσωπος του Κρεμλίνου).

Το Κυπριακό θα λυθεί αυτομάτως αμέσως μετά της διάλυση της Τουρκίας. Η οποία διάλυση θα ακολουθήσει μετά την ίδρυση του Κουρδικού κράτους. Να γιατί ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, γνώστης των προφητειών των Αγίων γερόντων, έκανε μία δήλωση, την οποία δεν κατάλαβαν πολλοί…, είπε «να σταματήσουν οι συνομιλίες για το Κυπριακό και να ξεκινήσουν αμέσως μετά την ίδρυση του Κουρδικού κράτους». Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος δεν το είπε τυχαία αυτό. Γνωρίζει κάποιες προφητείες και βλέπει ότι ένα μεγάλο μέρος των προφητειών των Αγίων έχει επαληθευτεί. Να ακούμε προσεκτικά τι λέει ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, γιατί Άγιοι γέροντες του έχουν εκμυστηρευτεί πολλά πράγματα, κάτι περισσότερο ξέρει…

Ο Ερντογάν πιθανόν να επιδιώξει μια ηρωική έξοδο από το νάτο.
Ο Ερντογάν θέλει να δημιουργήσει μια τετελεσμένη κατάσταση στο Αιγαίο.
Οι γείτονες μας επιβουλεύονται πλέον και διεκδικούν πολλά από την Ελλάδα.
Το τελευταίο διάστημα δημιουργούνται θύλακες τζιχαντιστών σε Αλβανικά χωριά. Σύμφωνα με ιταλική εφημερίδα, κυματίζουν σημαίες του χαλιφάτου σε Αλβανικά χωριά που συνορεύουν με το Κοσσυφοπέδιο.
Η Αλβανία επιτρέπει να εκπαιδεύονται στην επικράτειά της τρομοκράτες τζιχαντιστές.
Η Αλβανία εξελίσσεται σιγά σιγά σε έναν θύλακα – ορμητήριο του Ισλαμικού κράτους.
Τι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος για την απειλή που θα προβάλει από την Αλβανία (μαρτυρία).

Ο Άγιος μάλλον θα επιβεβαιωθεί πολύ γρήγορα αν λάβουμε υπόψην τις τελευταίες εξελίξεις:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ξεκίνησε επιστράτευση ο Σερβικός Στρατός – Έτοιμη η Σερβία να ξαναγράψει ιστορία – Καταφθάνουν ρωσικές δυνάμεις στη χώρα – Ραγδαίες εξελίξεις (βίντεο)(η εκπομπή «ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ» από την επόμενη Κυριακή αλλάζει ώρα και από 14:30, θα ακούγεται στις 15:30)

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Εκπομπή: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ
Με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΚΡΗ
15/1/2017
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...