Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Αμερικάνικο Κογκρέσο: Ερχόμαστε για σένα τώρα, Χίλαρι


Ο Chaffetz, ο πρόεδρος της Εποπτείας και κυβερνήσεων Μεταρρύθμισης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, δεσμεύθηκε να συνεχίσει την έρευνα σε ιδιωτικό server email Χίλαρι Κλίντον, παρά την ήττα της πρώην γραμματέας στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2016.
Ο γερουσιαστής της Γιούτα ενημερωσε στη σελίδα του στο Instagram με μια εικόνα της Χίλαρι και με μια λεζάντα με τη μεγάλη είδηση: “Η έρευνα συνεχίζεται.”

Η ανακοίνωση του Δημ. Chaffetz (R-Γιούτα) θα είναι μουσική στα αυτιά των δεκάδων χιλιάδων που φώνάζαν “Φυλακίστε την Κλίντον ”

«Ακριβώς επειδή υπήρχαν πολιτικό εκλογές δεν σημαίνει οτι η έρευνα ακυρώθηκε,απλά πάγωσε για λίγο, οπότε φυσικά και θα συνεχίσει ” δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Ο Chaffetz κάλεσε την ολοκλήρωση της έρευνας σχετικά με την Χίλαρι Κλίντον μία από τις «κορυφαίες προτεραιότητες” του για την επιτροπή!

Το FBI ολοκληρώσε τη δική του έρευνα σχετικά με την Κλίντον από ένα ιδιωτικό server. Ο οργανισμός κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν συνιστά ποινικές διώξεις για την Κλίντον

Η απόφαση του FBI δεν ήταν αρκετή για το Σώμα Εποπτείας και της Κυβερνητικής Επιτροπής και Μεταρρύθμισης με επικεφαλής τον Chaffetz.

Θα πάρει η μπάλα και την λιδια τη Χίλαρι σε περίπτωση που όντως υπάρχει κάτι μεμπτό αλλά και τους ηγέτες του FBI, που την αθώωσαν.grothia 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...