Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Το τυρί την είδε… είδε και την φάκα αλλά… κανε τον κινέζο

https://1.bp.blogspot.com/-6ykeVyV8swk/VwuBl1w-vSI/AAAAAAAABII/6-QXZFB5dEMFSvS9iuACyLloSPRPsgTBQCPcB/s320/euro.gif
Το ημερήσιο (Ει)δικό σας δελτίο 24/1

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com σας χαιρετώ…. Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τους πανηγυρισμούς του Μαξίμου για τα ΝΕΑ που έφτασαν για την απομείωση ενός χρέους που δεν μπορεί να γίνει… Όπως έχουμε γράψει και σε άρθρα αλλά έχουμε τονίσει και σε εκπομπές δεν μιλάμε για απομείωση αλλά για μετακύλιση. Και μάλιστα με επαχθείς όρους… διότι οι της κυβέρνησης έχουν δει την φάκα και το τυρί αλλά τους συμφέρει να πανηγυρίζουν….

Άλλωστε τα μέτρα είχαν εγκριθεί από τοπ Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου 2016…. Ξαναζεσταμένη σούπα και μάλιστα… έχει κόψει και το αυγολέμονο….

Ο Αλέξης Τσίπρας στην παρούσα φάση «αγοράζει» πολιτικό χρόνο αν και μεταξύ μας όλα είναι εναντίον του. Ο «σύμμαχος» Ολάντ πάει να «σφυρίξει» κανένα στην Ζουλί Γκαγιέ, ο Ρέντζι «αποστρατεύθηκε» με Ι-5, οι «κουμπάροι» δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε σε καρτ-ποστάλ… Η άνοδος των «δεξιών δυνάμεων δεν είναι καλό σημάδι… Ούτε η παρουσία του Τραμπ που τον «έκραζε» πριν από καιρό…. Το θέμα είναι πως η «έγκριση» των μέτρων για το χρέος είναι χωρίς πραγματική και ονομαστική απομείωση… οπότε είναι σαν να λες θέλω να έχω γκόμενα την Irina Shayk και τελικά να είσαι follower στο Twitter… Για τέτοια μεγάλη επιτυχία…. Συγγνώμη εμείς για «κούρεμα» χρέους δεν πηγαίναμε;;;; Πάντως σαν πρόσωπα πρέπει να είμαστε πολλοι τυχεροί…. Μας πάνε ΟΛΟΤΑΧΩΣ για να ξαναπιάσουμε στα χέρια μας την Μπουμπουλίνα και τον Παπανικολάου…..

Από την άλλη ο Τραμπ αποδεικνύεται τεράστια γάτα αφου βάζει φρενο στις κομπίνες των ΜΚΟ και των φόρων για ένα καθαρό περιβάλλον που ηταν για ένα φορτωμενο τραπεζικό λογαριασμό αλλά και καταργεί να προβάλλονται οι θέσεις των ομοφυλοφίλων αφου ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας πρεπει να έχουν εκτος από τις ιδιες υποχρεωσεις και τα ίδια προνόμια…. Από την άλλη φωτο της ΝΑΣΑ δειχνουν πως οι πάγοι όχι απλά δεν λιωνουν αλλά πολλαπλασιαζονται…..

Κάποια άτομα μουσουλμάνοι είχαν ερωτικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες και μετέδιδαν live streaming τον βιασμό μιας Σουηδέζας… Αυτό είναι trailer προσεχως και στις γειτονιές μας…..


Η Ατάκα της ημέρας: Νομιζω πως πρεπει να δεχτουμε τον πολιτισμό των Μουσουλμάνων. Να δεχτουμε αλλά και να εφαρμόσουμε τον Νόμο της Σαρίας. Τι έκανες παιδί μου έκλεψες. Πάει το χέρι ... Και να τον αποδεχτουνε και οι Αριστεροί συντροφοι που τους υποστηριζουν.... Απλά αν ειναι ομοφυλόφιλοι... θα εχουν ενα σχετικό θεμα....

¨αντε σπάσε ...ρε Αλέξη
astrolabor 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...