Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ Ξ Ε Π Α Σ Τ Ρ Ε Ψ Α Ν ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;;;


ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΟΧΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ 'ΓΡΑΦΗΜΑ', ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣΑΘΩΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ...ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ !!!!


ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ..."ΑΙΜΑΤΗΡΟΥ" ΠΙΝΑΚΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΟ

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ...ΕΠΟΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΗΤΑΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ! 78.000.000 ΘΥΜΑΤΑ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΛΙΝ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ ..."ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ", Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ! (Γράφει πολύ "αισιόδοξα" για 23.000.000 θύματα, ενώ πλείστοι ιστορικοί αναφέρουν για τριάντα!!!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΙΤΛΕΡ

ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ.(17.000.000 θύματα)!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΕΟΠΟΛΔΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΟΣ, Ο (ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ) ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΛΕΟΠΟΛΔΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ! ΕΩΣ ΤΟ 1909, "ΕΦΑΓΕ" 15.000.000 ΑΘΩΟΥΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για TOJO

ΠΕΜΠΤΟΣ, Ο ΙΑΠΩΝ XINTEKI ΤΟΤΖΟ, ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ENVER PASA

ΕΚΤΟΣ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΕΜΒΕΡ ΠΑΣΑ...(ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για MENGISTU HAILE

ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, Ο (ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ) ΕΚ ΚΑΜΠΟΤΖΗΣ ΠΟΛ ΠΟΤ, Ο ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ, Ο ΑΙΘΙΟΠΑΣ (άνω) ΜΕΓΚΙΣΤΟΥ ΧΑΪΛΕ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΓΚΟΒΟΝ...

ΕΙΘΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.

ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΤΩΡΑ, ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ, Ή ...ΒΛΑΚΕΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ, Ή ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ...ΔΑΦΝΙ ...


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


odysseiatv 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...