Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Κάτι βρωμάει πολύ στο Βιλαμπαχο !!


Τα παλιά τα χρόνια τότε στην εποχή της ελεύθερης ραδιοφωνίας η μάχη στα fm δινόταν με το γνωστό κόλπο του «Δεδικασμένου»… έκανες μια εικονική αγωγή σε έναν συνάδελφο σε μια συχνότητα «α»…πήγαινες στο δικαστήριο και έλεγες ότι ο κατηγορούμενος σε παρενοχλεί … και το δικαστήριο έλεγε κάντε λίγο πιο κει ρε παιδιά στην συχνότητα να τα βρείτε να χωρέσουμε όλοι…και εκδικαζόταν η υπόθεση ….και εσύ πλέον είχες την συχνότητα που έλεγες ότι ντε και καλά ήταν δική σου! Άδειες δεν υπήρχαν…και έτσι γέμισαν τα βουνά με κοντέινερ και πομπούς …και πιστόλια και δυναμίτες !!!

Κλασική κίνηση αν ήθελες να χωθείς στις συχνότητες…. το κόλπο γκρόσο του δεδικασμένου σε κάλυπτε νομικά …σε μια εποχή που δεν υπήρχαν νόμοι και το τοπίο ήταν θολοοοοο όπως το μυαλό μου είναι θολοοοοοο!!!

Σήμερα δεν βλέπω κανένα καναλακι , ιστοσελίδα , εφημερίδα…να κατηγορεί τον Αδωνη για την εξέλιξη του Σωρρα!!!!

Ο Αδωνης έκανε την μήνυση , αγωγή ..η ότι έκανε…και φροντίζοντας να μην παραβρεθεί ..αλλά και οι μάρτυρες του …. αυτοί που κατηγορούσαν δήθεν των Σωρρα …κατέθεσαν υπέρ Σωρρα !!!!!

Αρα ποιος φταίει…για το ότι ο Σωρρας έχει δεδικασμένο..και αμετάκλητο;

Πριν χρόνια όταν προσπαθούσα να αποδείξω την απάτη της συμμορίας Σωρρα κατανόησα μετά από καιρο ..υπέρμετρης βλακείας ..ότι δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν πάθει παράκρουση ..όλοι να είναι χαζοί και να τους μιλάς για πρόβατα και αυτοί να σου μιλάνε για ελέφαντες…..έτσι κατέληξα ότι είναι στημένο το θέμα ώστε με την αρνητική διαφήμιση αυτοί οι ανύπαρκτοι τότε να γίνουν γνωστοί!!

Την πάτησα σαν βλάχος λοιπόν και όσο νόμιζα ότι τον κυνηγούσα στο τέλος αντι να κανω δουλεία σωστή να τους σταματήσω …εγώ άθελα μου τους έκανα γνωστούς !!

Βέβαια είχαν ήδη φροντίσει τα κανάλια …βλέπε ζούγκλα , βλέπε αντένα .κοκ κοκ…αλλά άργησα να καταλάβω την κομπίνα που ειχε στηθεί από όλους !!

Είμαι ο πρώτος που σου μίλησε για την υπεροντητα πληροφορίας και ότι αυτός είναι ο εχθρός μας επί της ουσίας ….από ότι φαίνεται ..το σύστημα μας … δεν είναι μόνο υπόδουλο στους επικυρίαρχους αλλά ξέρει και το ιδιο να χρησιμοποιεί τέλεια το σύστημα της υπεροντοτητας πληροφορίας !!

Αν δώσεις σημασία στο τι λένε η του Σωρρα …θα δεις ότι μιλάνε για διάφορα θέματα , με δύσκολες έννοιες … ( δες τρόικα) με οικονομικούς όρους (ακαταλαβίστικους για τον περισσότερο κοσμο) και περίεργους νόμους που υπογράφηκαν πριν χρόνια κοκ!!

Η πληροφορία είναι σαν το κρεμμύδι…έχει στρωματα ..αν κάποιος μείνει στο πρώτο στρώμα (επιφάνεια) μπορεί να βγάλει συμπεράσματα απόλυτα λανθασμένα ακόμα και αν χρησιμοποιεί σωστά στοιχεία της πληροφορίας !!

ΟΙ επικυρίαρχοι μας γνωρίζουν ένα μυστικό φυσικό φαινόμενο … αν δημιουργήσεις αρκετό χάος τότε η συνείδηση τείνει στο να δημιουργήσει μια νέα συνειδησιακή ΤΑΞΗ!!

Όσο πιο πολύ ΧΑΟΣ δημιουργείς τόσο η ίδια η ΖΩΗ δημιουργεί νέους κανόνες και νόμους ώστε να μετατρέψει αυτό το χάος σε τάξη!

Για αυτό η ζωη βρίσκεται σε ΕΝΤΡΟΠΙΑ … γιατί αυτό είναι η τάξη…ΕΝΤΡΟΠΙΑ ενός συστήματος που γεννιέται για να πεθάνει !!

Αν πάρεις λοιπόν τους εκατοντάδες σήμερα του Σωρρα και τους ρωτήσεις τι εννοείς με αυτόν τον ορο , τι εννοεις με αυτόν τον νόμο θα δεις ότι βρίσκονται στην κατάσταση της παπαγαλικης γνώσης και τίποτα από αυτά που λένε δεν είναι κτήμα τους …ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ !

Και τον Σωρρα αν τον ρωτήσεις σε βάθος ..θα αρχίσει να φωνάζει ΖΩΩΩΑΑΑ γιατί δυσκολεύεται και ο ίδιος να αντιμετωπίσει αυτή την μικρή αλήθεια…ότι είναι ένας απλός λογοκλεφτης γνώσης από ερευνητές ανα τον τον κόσμο….και με απλό κοπυ παστε (αρε υπουργαρα) …κατάφερε να κάψει τα μυαλά πολλών συνανθρώπων μας !! Και δεν είναι τυχαίο ότι ο Σωρρας επέλεξε να «χτυπά» σε καφενεία όπου το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων στην Ελλάδα δεν έχει γνώση χειρισμού ίντερνετ … !!!

Που ζέχνει τώρα το βιλαμπαχο; …

Μέχρι και πριν την δολοφονία της παιδοψυχιατρου … πολλοί από εμάς που τα είχαν «βάλει» με τον Σωρρα είχαν καταλάβει την παγίδα και τον είχαμε αφήσει στην αφάνεια του !!!

Με το που έγινε ο φόνος …ξεκίνησε ένα τρελό πανήγυρη … ένα χαος …πληροφορίας άλλοι να πουν ότι είναι απατεώνας και άλλοι να πουν ότι είναι Σωτήρας !!

Πρόσεξε τώρα…ένας άνθρωπος που μόλις παίρνει αυτή την νέα πληροφορία (πρώτο επίπεδο στρώματος στο κρεμμυδι) … απλά μπερδεύεται …και επειδή όλοι μας τα έχουμε πάρει με τους δημοσιογραφους … τείνουμε να πιστέψουμε ότι τελικά το κακόμοιρο το παιδί …. μάλλον το κυνηγάνε επειδή λέει αλήθεια ….!!!

Άκου το κουφό τώρα…. δεν λέει μόνο ψέματα ο Σωρρας …δεν λεει ψέματα 100%… λέει μισές αλήθειες … μισό κοπυ παστε … !

Επειδή και οι ίδιοι δεν έχουν ιδέα που θα παει το χάος τους …επειδή δεν έχουν γνώση που την έχουν κάνει κτήμα τους …. με το κοπυ παστε (κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας ερευνητών)έβγαλαν κάποιες αλήθειες τις οποίες δεν γνωρίζουν πως να της διαχειριστούν…. Εγώ προσωπικά έκανα ένα πείραμα χτες …και είδα αποτελέσματα μεγάλα !! Αλλά δεν το λέω …κατανόησα σε βάθος πως δουλεύουν!!

Το βιλαμπαχο θα την πατήσει επειδή κανείς δεν είναι στην θέση του αξιοκρατικά…και έτσι πάντα οι λίγοι θα κινούν τα νήματα …ο μονόφθαλμος στους τυφλούς!!

Για αυτό βλέπεις κανάλια με μεγάλη απήχηση να μην ξέρουν από που να το πιάσουν το θέμα… βλέπεις ποιο μικρά κανάλια να έχουν παραδοθεί στο χάος του Σωρρα…βλέπεις βουλευτές να την έχουν πατήσει … και άλλους πολλούς!!

Ο Αδωνης είναι η αιτία που ο Σωρρας σήμερα κερδίζει μέσα από το χάος της πληροφορίας νέες ψυχές Ελλήνων να τις κάψει κυριολεκτικά…. ηθελημένα η άθελα του δεν το γνωρίζω ..αν και έχω τις υποψίες μου !!!!

Αν δεν τα βλέπεις έτσι …δεν πειράζει ..είπαμε το δημιουργημένο χάος η Ζωή το παίρνει και το κάνει νέους νόμους και κανόνες…τώρα αν με ρωτήσεις αν οι κανόνες και οι νόμοι είναι η αλήθεια …απλά θα σου πω ΟΧΙ…η το λιγότερο ΟΧΙ πάντα … η αλήθεια δεν είναι ποτέ αναγκαστική ..είναι απλά η ΑΛΗΘΕΙΑ !

Έχοντας το χάος σε λειτουργία μπορείς να δεις στο μέλλον να έρθει σε τάξη κανόνας ο οποίος δεν θα το φανταζόσουν ποτέ … πως λέγαμε κάποτε ρε παιδί μου…αν δω τον λεβέντη στην βουλή θα γίνω υπήκοος Αζερμπαϊτζάν ; Ε ……!!!!

Ερώτηση κλεισίματος ..ποιοι συνεργούν στο χαος του Σωρρα αν ο Σωρρας είναι απέναντι σε όλους και δεν είναι του συστήματος ;

Ποιον ωφέλησε μέχρι σήμερα η «βλακεία» και «αφέλεια » του συστήματος ; αλλά και ποιον ωφέλησε όταν το «σύστημα» επέλεξε να κάνει κάτι; …Χχαχχαα Ωχ Παναγία μου τι ζούμε…. ακόμα και η δολοφονία μιας αθώας γυναίκας …φαίνεται να ωφέλησε ….το κίνημα του Σωρρα ..που ξεκίνησε με μετοχές ανατολης … συνέχισε με ομόλογα αμερικάνικα…πέρασε στο ιθαγενείς…και θα φτάσει σε ότι βρει να κλέψει ..ώστε να πείθει όλο και ποιο πολλούς να του παραδώσουν την προσωπική τους εξουσία!!!!

Λέει ο άλλος…είναι ο μόνος που μου έμαθε αυτό…. αλλά δεν λέει στον εαυτό του μια άλλη αλήθεια …είναι ο μόνος που ήρθε στο καφενείο να στο μάθει….επειδή εσύ δεν έχεις σκοπό να κουνήσεις από μόνος σου τον κώλο σου και να τα βρεις όλα από εκεί που τα έκλεψε ο Σωρρας ο Σωτήρας σου !!

Αρα για τον Σωρρα δεν είσαι συνελληνας ιθαγενής αλλά μια καθιστή πάπια στην συλλογή του από θύματα ! Γιατί σου έχει πει τα μισά … και εσύ επιμένεις να μην θες να μάθεις τα άλλα μισά μόνος σου!

Τουλάχιστον …να γνωρίζεται ποιοι είστε … !!

Κανείς με καλή διάνοια εκεί έξω δεν υπάρχει;


Stranger…


katohika.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...