Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Μια εξαιρετικά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ αντιμετώπιση του κάθε Ελληνα που ζει και αναπνέει μέσα στην πατρίδα του.


Aς δούμε τι εννοεί ο "κος"; Μουζάλας με την παρακάτω δήλωση του .

«Εχουμε αρχίσει να διοργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις και να δίνουμε μερικώς μετρητά. Οι άνθρωποι έχουν τρεις φορές την ημέρα φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δευτεροβάθμια περίθαλψη, έχουν wi-fi σε όλα τα στρατόπεδα, έχουν θέρμανση. Για όνομα του θεού. Πολλά από αυτά που σας λέω δεν τα έχουν ελληνικές οικογένειες»

ΚΥΝΙΚΟΤΑΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ .

Ο Ελληνας ,πρέπει να εργάζεται σαν τον μούλο από το πρωί ως το βράδυ για αυτά τα 400 ευρώ που θα παίρνουν οι "παράτυποι" όπως τους χαρακτηρίζει για να ξύνουν τα @@ τους ,έχοντας καλυμμένα όλα τα παραπάνω ,δηλαδή στέγαση ,θέρμανση ,φαγητό εξασφαλισμένο ,έως και wi-fi και ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ,θα πρέπει να πληρώνει και την στέγαση , ακόμα κι αν έχει δικό του σπιτι (ΕΝΦΙΑ ) και την θέρμανση ,και το φαγητό του και να του μένουν για να πληρώνει και φόρους σύμφωνα με την νέα μείωση του αφορολόγητου .

Τα λεφτά που παίρνει ο Ελληνας ,δεν είναι το χαρτζηλίκι και η ψυχαγωγία του οπως του κάθε Αφρικανού που εισήλθε παράνομα στην χώρα ,

αλλά η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ,ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,έως ΄οτου καταφέρουν και του πάρουν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΜΥΔΙ πάνω απο το κεφάλι του διότι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις τα μισά από αυτά ,με αυτά τα χρήμματα .

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ :

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ αντιμετώπιση του κάθε Ελληνα που ζει και αναπνέει μέσα στην πατρίδα του .

ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
Και το δυστυχές είναι πως γίνεται εντελώς συνειδητά ,ξέρουν δηλαδή πολύ καλά τι κάνουν .

Κι αν ο Ελληνας τολμήσει και διαμαρτυρηθεί ,είναι τόσο ΧΥΔΑΙΟΙ που του κάνουν επίθεση ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ χρησιμοποιώντας πάντα την αρχή της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ,ακριβώς όπως και οι ΝΑΖΙ .


ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΛΗΤΕΣΕυστρατία Σουραβλά
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...