Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Πρώην Έλληνας ΥΠΟΙΚ: Χρειαζόμαστε παγκόσμιο βασικό εισόδημα


Δείτε όλοι το ΒΙΝΤΕΟ

Ο ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τόσο αυτόν όσο και την παράταξή του, με το πραξικόπημα κατά της χώρας να αποτρέπεται στο παραπέντε.

Ζήτησε την ενοποίηση των τραπεζών σε μία υπέρ-τράπεζα και προειδοποίησε για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, την οποία σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να αποδεχθούμε.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επανήλθε δριμύτερος και με ένα μανιφέστο του στο BBC μίλησε για μία νέα συμφωνία που πρέπει να υπογράψουν οι δυτικές δημοκρατίες!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναφέρεται στην ανάγκη να καθιερωθεί σε όλο τον κόσμο ένα βασικό εισόδημα για όλους, το οποίο φυσικά θα αποτελεί τον μισθό του καθενός από τον παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος θα κυβερνά τα πλήθη, αναστέλλοντας όλες τις ελευθερίες χάριν της… ασφάλειας.

Υπογραμμίζει ότι σε Ευρώπη και Αμερική χρειάζεται ένα new deal, ενώ αναφέρει ότι «πρέπει να δημιουργηθούν αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας με επαρκή μισθό, με πρόσβαση στην υγεία και στην παιδεία, με κοινωνική στέγαση στις κοινότητες όπου ζουν οι ενδιαφερόμενοι».

Υπενθυμίζεται πως στα σχέδια της Νέας Τάξης είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κοινωνίας, όπου όλοι θα δουλεύουν για μία μητρική εταιρεία, θα είναι πιστά μέλη της κρατικής κοινότητάς τους και θα δηλώνουν υποταγή στον έναν ηγέτη και αυτός θα τους παρέχει το… ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Δείτε το βίντεο από το BBC Newsnight:

el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...