Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό το σχέδιο υπάρχει και έχει βγεί απο τα Συρτάρια του Πενταγώνου …Ιδού ο Μπάκακας που έχουν οι Τούρκοι με τον Καμμένο…


Αποκάλυψη :Γιατί οι Τούρκοι έχουν «Μπάκακα» με τον Καμμένο;

Καθημερινές πλέον οι αναφορές των Τούρκων Αξιωματούχων για τον Έλληνα ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο …Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι από την γραπτή ανακοίνωση του Τούρκικου ΥΠΕΞ έχουμε και την ανακοίνωση του Τούρκου ΥΠΑΜ που αποκαλεί τον Έλληνα ΥΕΘΑ Προβοκάτορα!
Αν οι δηλώσεις περί ευγενείας και διεθνούς δικαίου του Τούρκου ΥΠΕΞ που αναφέρει στην δήλωσή του ο Τσαβούσουγλου ..Εμείς πως να χαρακτηρίσουμε Τούρκο ομόλογο του που αποκαλεί τον Έλληνα ΥΕΘΑ προβοκάτορα και ανεύθυνο ;

%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%83-2

Μιλώντας στην τοπική οργάνωση του κόμματος στην Νικομήδεια ο Τούρκος ΥΠΑΜ Φικρί Ισίκ χαρακτήρισε αβάσιμες, ανεύθυνες και προβοκατόρικες τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. Όπως είπε ο ίδιος: «η εχθρότητα για εμάς είναι σοβαρό θέμα».
«Όποιος είναι εναντίον της Τουρκίας για εμάς αποτελεί σοβαρό θέμα. Με λύπη παρακολουθούμε τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας, οι οποίες είναι αβάσιμες, ανεύθυνες και προβοκατόρικες.
Εμείς τα προβλήματα μας τα λύνουμε με διάλογο. Τα προβλήματα δεν λύνονται με προκλήσεις αλλά με διάλογο. Κάνουμε έκκληση στην Ελλάδα να δώσει τέλος στις δηλώσεις αυτές και να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για λύση όλων των θεμάτων με αμοιβαίο διάλογο».
Να θυμίσουμε στον Τούρκο ΥΠΑΜ τις Υπερπτήσεις Οπλισμένων Τούρκικων Μαχητικών και καθημερινές Παραβιάσεις ή δεν χρειάζεται ;

%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%83-3

Αλλά οι Τούρκοι κατάλαβαν οτι βρήκαν μπροστά τους κάποιον ΥΕΘΑ που ακούει τους Στρατιωτικούς που λένε ανοιχτά πλέον οτι αν κάνουμε τώρα πίσω δεν θα σταθούμε πουθενά !
Το ότι έχει αρνηθεί προσκλήσεις να επισκεφτεί την Τουρκία δείχνει στους Τούρκους οτι δεν τους υπολογίζει και αυτό είναι ότι χειρότερο για τους Ανατολίτες !
Ο Καμμένος έχει δώσει εφαρμογή των Εθνικών Σχεδίων σε περίπτωση που οι Τούρκοι πατήσουν Εθνικό έδαφος και έχει φροντίσει να διαρρεύσει η εντολή …Το οποίο ανατρέπει τα σχέδια των Τούρκων που πίστευαν σε μια λύση στα έδρανα του ΟΗΕ!
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι η απάντηση σε ενδεχόμενη εχθρική κίνηση των Τούρκων με Στρατιωτικό προσωπικό στα Βράχια της Ελλάδος σημαίνει γενίκευση του Μετώπου και όχι απλά ανακατάληψη της βραχονησίδας !

%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%83-4

Ούτε τυχαία ήταν η ρίψη αλεξιπτωτιστών στο Μαρμάρι της νήσου Κω …Άσχετα τι λένε για προγραμματισμένη άσκηση κάποιοι στο Επιτελείο …
Αυτό το σχέδιο υπάρχει και έχει βγεί απο τα Συρτάρια του Πενταγώνου …Ιδού ο Μπάκακας που έχουν οι Τούρκοι με τον Καμμένο..Σίγουρα θα προτιμούσαν κάποιον ή κάποια άλλη που θα συνιστούσε αυτοσυγκράτηση !VETERANOS.GR


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...