Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Τελικά το χειρότερο κτήνος είναι ο άνθρωπος - Τέρατα στην Κρήτη έδεσαν κουτάβι με σύρμα και πέτρες και το πέταξαν στη θάλασσα (Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές)Μία κτηνωδία με θύμα ένα κουτάβι αποκαλύφθηκε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, όταν δύτης βούτηξε για ψαροντούφεκο στην περιοχή της Αμμουδάρας.
Ο νεαρός αντίκρισε μία μπλε σακούλα μέσα στη θάλασσα και κοντά της μία πέτρα και όταν την άνοιξε αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Μέσα στη σακούλα ήταν τοποθετημένο ένα νεκρό κουτάβι, τα ποδαράκια του οποίου ήταν δεμένα με σύρμα σε δύο μεγάλες πέτρες.
«Στην αρχή την προσπέρασα, αλλά στη συνέχεια, όταν επέστρεφα μου προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι είδα κοντά μια πέτρα. Άγγιξα την σακούλα και ήταν σκληρή σαν να περιείχε λάστιχο μέσα. Την έσκισα και αντίκρισα αυτό το απίστευτο θέαμα», δηλώνει στην «Ανατολή» ο Λ.Κ.
Ο δύτης, που βιντεοσκόπησε το γεγονός, πρόσθεσε: «Το παρακάτω βίντεο είναι μια από τις πιο λυπηρές στιγμές που συνάντησα στο ψαροντούφεκο… Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο βρήκα μια σακούλα κοντά στην ακτή και από περιέργεια την έσκισα και αντίκρισα κάτι που δεν περίμενα…».
Όπως ανέφερε, ο ίδιος είχε βουτήξει ξανά στην ίδια περιοχή πριν λίγες ημέρες και δεν είχε δει τη σακούλα, ως εκ τούτου υποθέτει πως το έγκλημα έγινε τα τελευταία 24ωρα.

Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές:
ethnos.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...