Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Γονείς σε επιφυλακή!


Μητέρες Γυμνασίου προσλαμβάνουν δικηγόρους για να σταματήσουν την ισλαμική κατήχηση στο σχολείο των παιδιών τους
Δυο μητέρες γυμνασιόπαιδων στο Νιου Τζέρσεϋ προσέλαβαν το δικηγορικό γραφείο  Thomas More επειδή διαφωνούν με την ισλαμική κατήχηση στις τάξεις των παιδιών τους. Αυτό έχει οδηγήσει σε επιθέσεις εναντίον τους, τόσο προσωπκές αλλά και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
 «Το έγκλημά τους ήταν ότι εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για την ισλαμική κατήχηση στο Γυμνάσιο Chatham» είπε το δικηγορικό γραφείο σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Πέμπτη.
  «Η Libby Hilsenrath και η Nancy Gayer δέχθηκαν προσωπικές επιθέσεις σε όλη την εκστρατεία που έκαναν για να σταματήσει η ισλαμική κατήχηση στο Γυμνάσιο Chatham. Δυσφημίστηκαν ως «φανατικές» και «μισητές», «αδαείς», «ξενοφοβικές» «ισλαμοφοβικές», «μη ανεκτικές», «ρατσίστριες», «στενόμυαλες», «στριμένες και χαζές» στα social media, και ο κατάλογος των επιθέσεων συνεχίζεται. Οι επιθέσεις εντάθηκαν σημαντικά μετά την εμφάνισή τους στο Tucker Carlson Show,στην τηλεόραση» όπως αναφέρει η δήλωση.
 Οι 2 μητέρες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους αυτοπροσώπως στο συμβούλιο εκπαιδευτικών του Γυμνασίου στις 6 Φεβρουαρίου 2017 σε δημόσια συνεδρίαση.
 Ο Έφορος του συμβουλίου Μichael Lasusa ανέφερε ότι οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα ήταν αδύνατη, και την επόμενη μέρα αρνήθηκε το αίτημά τους να συναντηθεί κατ 'ιδίαν μαζί τους για να συζητήσουν τις ανησυχίες τους.
 «Η προώθηση του Ισλάμ είναι χειρότερη από αυτό που παρουσίασαν οι μητέρες στην τηλεόραση είπε ο Richard Thompson, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του δικηγορικού γραφείου.
 "Αφού δείτε το βίντεο που κλήθηκαν να παρακολουθήσουν οι τελειόφητοι, δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος κρίνοντας αντικειμενικά δεν θα έλεγε ότι αυτό δεν είναι ισλαμική κατήχηση. Οι αδαείς διευθυντές των σχολείων σε όλες τις ΗΠΑ επιτρέπουν να λαμβάνει χώρα αυτού του είδους η κατήχηση και είναι στο χέρι των γονέων που είναι σε εγρήγορση, να το σταματήσουν. Η Libby και η Nancy θα έπρεπε να επαινεθούν κι όχι να γελοιοποιηθούν", πρόσθεσε ο Thompson.
 «Στους μαθητές είχαν δείξει ένα βίντεο προπαγάνδας κινουμένων σχεδίων, 5 πυλώνων, το οποίο αρχίζει με δύο αγόρια, το ένα εκ των οποίων είναι  μουσουλμάνος, και κλωτσά μια μπάλα ποδοσφαίρου», ανέφερε συνεχίζοντας τη δήλωσή του προσθέτοντας:

 


 Ο Μουσουλμάνος διδάσκει τον μη μουσουλμάνο τους 5 πυλώνες του Ισλάμ. Επιπλέον, ένας υπότιτλος με φωτεινά, πολύχρωμα γράμματα διαφόρων σχημάτων προφέρει την ομολογία της Ισλαμικής θρησκείας: «Δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός από τον Αλλάχ και ο Προφήτης Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του»
Το καρτούν τελειώνει με ένα θλιμμένο αγόρι, μη-μουσουλμάνο, το οποίο χαμογελά ξαφνικά, όταν το αγόρι μουσουλμάνος τον καλεί να πάει μαζί του στο τζαμί για προσευχή.Σαφής ωραιοποίηση του Ισλάμ που την πλασάρουν σε νεαρά παιδιά. Κανείς δεν τα ενημερώνει για τις απαγωγές, τους αποκεφαλισμούς, το δουλεμπόριο, τις σφαγές και τις διώξεις των μη μουσουλμάνων, ούτε για την καταπίεση των γυναικών.
 "Μια από τις θεμελιώδεις υποχρεώσεις μου ως γονέα είναι να καθοδηγήσω τη θρησκευτική και την κοσμική εκπαίδευση των παιδιών μου. Γι 'αυτό θα συνεχίσω τον αγώνα κατά της ισλαμικής κατήχησης που πραγματοποιείται σήμερα στο γυμνάσιο Chatham, ανεξάρτητα από τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου" δήλωσε η μια από τις μητέρες.
el.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...