Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Αφενός, ο Σόρος κράζει τον «επίδοξο Δικτάτορα» Τράμπ, αφετέρου δε δανείζει χρήματα στα…ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟΥ, του Κούσνερ
Ο Τσόρτζ Σορος (George Soros) υπήρξε σφοδρός επικριτής του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ, καταγγέλλοντάς τον σε πρόσφατο συνέδριο στην Ελβετία ως έναν «εν δυνάμει δικτάτορα». Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπεράνω από το να ασχολείται με το επιχειρείν με τα πεθερικά του νέου προέδρου των ΗΠΑ — λέγεται ότι ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής έδωσε $250 εκατομμύρια σε πίστωσιν στους Jared Kushner και Joshua Kushner (Τζάρεντ Κούσνερ και Τζόσουα Κούσνερ) για μια καινούνια επιχείρηση ακίνητων περιουσιών των δύο αδελφών αυτών!

«Ο Σόρος έχει μια μακρά και παραγωγική σχέση με την οικογένεια Kushner,» δήλωσε μια ακατανόμαστη πηγή στο “Real Deal”, η οποία διέρρευσε την ιστορία, την Παρασκευή.

Οι αδελφοί άρχισαν την επιχείρηση πριν από δύο χρόνια, ως μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει στους οργανισμούς να επενδύσουν σε ευκαιρίες ακινήτων που βρίσκονται σε υψηλών τιμών αγορές, όπως η Νέα Υόρκη. Είναι ασαφές κατά πόσον ο Jared Kushner, τώρα ένας ανώτερος σύμβουλος στο Λευκό Οίκο, θα είναι πρόθυμος εις το να ξεπουλήσει τις μετοχές του στην επιχείρηση, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν συγκρούσεις συμφερόντων.

Ο Τράμπ, ο πεθερός του Jared Kushner, δαιμονοποίησε τον Σόρος σε όλη την εκστρατεία, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν πλούσιο γυρολόγο που ασκεί μεγάλη επιρροή σε τόνους που έκαναν πολλούς να σκεφτούν για το εάν ο κ Τράμπ είναι «αντισημίτης» ή όχι. Ορκίστηκε για «αποστραγγίσει τον βάλτον» της ελίτ της Ουάσιγκτον, DC, μειώνοντας ή καταργώντας την παγκόσμια δύναμη του Σόρος και των όμοιών του.


Πηγή: http://forward.com/fast-forward/361591/soros-rips-would-be-dictator-trump-lends-money-to-his-in-laws-the-kushners/


greeknewsondemand.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...