Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Κι όμως η ΕΛ.ΑΣ., κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Βίντεο! Σχόλια (πόσο πανίσχυρο είναι τελικά το "σύστημα". Υπάρχει τελικά κάποιο "πατριωτικό" κόμμα που μπορεί να μας σώσει;;;)


Μπορεί :
  • οι "Ρουβικώνες" να καίνε και να ρημάζουν και να εκφοβίζουν και να απειλούν, ανενόχλητοι, με την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ. (όπως μαθαίνουμε θα γίνουν και "πολιτιστικό σωματείο! Δεν κάνουμε πλάκα -φαίνεται ζήλεψαν το φαγοπότι στις ΜΚΟ και άδραξαν επιπλέον τρόπους να αποκομίσουν κέρδος), 
  • αναρχικοί μπορούν να εισβάλουν μέσα στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης Κυριακή πρωί, να διακόπτουν την Θεία Λειτουργία βρίζοντας, απειλώντας και προπηλακίζοντας να πετάνε και φειγ βολάν, και όταν συλλαμβάνονται ΟΛΟΙ τους να αθωώνονται (άραγε πως θα τους αντιμετώπιζε η δικαιοσύνη αν εισέβαλαν σε ένα τζαμί; ή σε μια συναγωγή;!!! Γιατί ουδέποτε δεν βεβήλωσαν έστω μία συναγωγή οι "επαναστάτες της πορδής";)
  • οι γιοι του κάθε Κουράκη, Βούτση, Σκουρλέτη και ένα σωρό άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να απελευθερώνονται άμεσα -με την βοήθεια των πατεράδων τους- ή να πέφτουν "στα μαλακά" στις απειροελάχιστες περιπτώσεις που από συγκυρία συλλαμβάνονταιαλλά όταν οι πραγματικοί πολέμιοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων,
απολύτως ΑΟΠΛΟΙ, αντιδρούν ΕΙΡΗΝΙΚΑ,
ΑΜΕΣΑ συλλαμβάνονται:Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν όλοι ποιοι είναι τα τσιράκια της Νέας Τάξης..


Κι επειδή σίγουρα θα βρεθεί κανένας κουτοπόνηρος σχολιαστής, να μας επικρίνει ότι τάχα προβάλουμε έμεσα την Χρυσή Αυγή (από το 2ο βίντεο της συνεδρίασης στην επιτροπή της βουλής), ξεκαθαρίζουμε ότι ΔΕΝ ανήκουμε σε κόμματα, γιατί πολύ απλά θέλουμε να σχολιάζουμε και να κρίνουμε ελεύθερα, ΧΩΡΙΣ  παρωπίδες. 
Επιγραμματικά, όσο την Χρ.Αυγή θα διοικεί η οικογένεια Μιχαλολιάκου (μπαμπάς, γυναίκα, κόρη και τέως "γαμπρός"), τόσο το μέλλον του εθνικισμού στο πολιτικό σκηνικό, θα παραμένει εγκλωβισμένο και υποταγμένο. Γι αυτό και προτιμούν να διατηρούνται τα ποσοστά τους χαμηλά (όπως ακριβώς και το ΚΚΕ). Αν ανοιγόταν ως κόμμα, θα κινδύνευαν οι ανίκανοι και τα "κομματόσκυλα". 


Τελικά, ποιό "πατριωτικό" και "ορθόδοξο" κόμμα 
θα μας σώσει;;;
Όποιες νέες προσπάθειες εμφανίζονται στο χώρο της -αποκαλούμενης- ακροδεξιάς, εκ των προσώπων που συμμετέχουν (Γ.Καρατζαφέρης, Κ.Πλεύρης, Π.Μπαλτάκος, Ν.Νικολόπουλος, Κ.Βελόπουλος, Φ.Κρανιδιώτης κλπ) διαπιστώνουμε ότι αποτελούν απλά δικλείδες ασφαλείας του συστήματος αφενός για να αφαιρούν ψήφους από την Χρ.Αυγή και αφετέρου για να ετοιμάζουν διαθέσιμα "δεκανίκια" στην επόμενη συγκυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή.

Ούτε πατριώτες είναι ούτε ορθόδοξοι ούτε ρωσόφιλοι. Απλά καιροσκόποι. 
Όπως ακριβώς αποδείχθηκαν και οι ΑΝ.ΕΛ.
Καμαρώστε πχ τι ωραία που βρίζει ο "θεοσεβούμενος" κ.Μαλτάκος (και φυσικά πόσο ανέχεται την διαφθορά στην πολιτική και δικαστική εξουσία)!
Το σύστημα είναι ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ και καπελώνει προκαταβολικά 
κάθε απόπειρα αντίδρασης. Γι αυτό και δημιουργεί "βαλβίδες εκτόνωσης" (όπως ήταν πχ το κίνημα των αγανακτισμένων)"πατριωτικά" site και εφημερίδες ...
Να θυμίσουμε το θάψιμο ακομμάτιστων πατριωτικών συγκεντρώσεων ενάντια στην λαθρομετανάστευση, από "πατριωτικά site και έντυπα" (εδώ), κάτι που επαναλήφθηκε και τις επόμενες φορές (πχ συγκέντρωση Μάρτιος 2017 στην Θεσσαλονίκη -Λ.Πύργος); Τα ίδια συμβαίνουν και στον αντιοικουμενιστικό αγώνα, 
στην Εκκλησία μας. 
Θυμηθείτε την δήλωση μετανοίας του μητροπολίτη Γόρτυνος (εδώεδώ και εδώ), τις ατελείωτες "κολοτούμπες" του "λέοντα" Πειραιώς Σεραφείμ (πχ εδώ, εδώ, εδώ και τελευταία εδώ) και την αφωνία των "παραδοσιακών" δεσποτάδων να καταγγείλουν ευθαρσώς και δημόσια την (Ψευδο)Σύνοδο της Κρήτης..
Θυμηθείτε και την πρόσφατη αποκάλυψη μας (εδώ) ότι γνωστός θεωρούμενος "αντιοικουμενιστής" ιερωμένος, συμβούλευσε και βοήθησε ιερομόναχο που είχε διακόψει την μνημόνευση του Οικουμενιστή μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεου, να στείλει επιστολή μετάνοιας και να επιστρέψει πίσω, στην μητρόπολη του. Κι όμως, κάποιοι ΔΕΝ σκύβουν το κεφάλι
Σ αυτές τις δύσκολες στιγμές όμως, υπάρχουν κάποιοι
Έλληνες Ορθόδοξοι που δεν δειλιάζουν, ούτε περιμένουν πρώτα "να γίνουμε πολλοί" για να προχωρήσουμε.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ και θα συνεχίζουν να πολεμούν, όταν όλοι οι άλλοι (παραδίδονται και) σταματούν.
Ανταμώνουν με τους συναγωνιστές τους στην μάχη και όχι στις ατέρμονες συζητήσεις ή στις εύκολες "διακηρύξεις". Στην μάχη χτίζεται το ηθικό και το ατσαλένιο φρόνημα.


Συνεχίζουμε αδέρφια. 


Οι "πολλοί", οι "νεκροί", ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ΠΟΤΕ.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ.


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


opaidagogos.blogspot.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...