Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Αυστηρό μήνυμα Λαβρόφ σε Τίλλερσον: Παίζετε το παιχνίδι των τρομοκρατών - Χτυπάτε αυτούς που τους πολεμούν!

 
Freepen.gr - Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επισήμανε στον Αμερικανό ομόλογό του, Ρεξ Τίλλερσον σε χθεσινή τηλεφωνική τους συνομιλία πως οι ΗΠΑ με την στάση τους παίζουν το παιχνίδι των τρομοκρατών στη Συρία.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ΤΑΣΣ, η σχετική ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών σημειώνει πως οι δύο κορυφαίοι διπλωμάτες «συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία μετά την επίθεση του Ναυτικού των ΗΠΑ στις συριακές δυνάμεις».

Ο Σεργκέι Λαβρόφ τόνισε ότι η επίθεση κατά της χώρας της οποίας η κυβέρνηση μάχεται την τρομοκρατία, εξυπηρετεί μόνο τους εξτρεμιστές και παράλληλα δημιουργεί πρόσθετες απειλές για την περιφερειακή και παγκόσμια ασφάλεια.

Ο Ρώσος υπουργός σημείωσε ότι οι ισχυρισμοί πως οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας χρησιμοποίησαν χημικά όπλα στο Ιντλίμπ στις 4 Απριλίου είναι αναληθείς και υπογράμμισε ότι θα πρέπει να καθοριστούν τα γεγονότα με αμερόληπτο και επαγγελματικό τρόπο σε σχέση με το περιστατικό.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συνομιλίες για την κρίση στη Συρία κατά την επικείμενη συνάντησή τους.freepen.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...