Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Δείτε τι συνέβη στην Σκωτία και αποδεικνύει το επίπεδο σκέψης των περισσοτέρων

 

Δεν θα πιστεύετε το περιστατικό

Περιστατικό στην Σκωτία αποδεικνύει περίτρανα πως η σύγχρονη τέχνη, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το απολλώνιο κάλλος των Ελλήνων, εύκολα αποδεκτή από τους ανθρώπους χωρίς πρότυπα και κρίση.
Αρκεί να προβάλλεται από τους… «κριτικούς τέχνης».
Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, στις 8 Μαΐου 2017, δύο μαθητές άφησαν έναν ανανά σε μια έκθεση τέχνης στο Πανεπιστήμιο Robert Gordon (RGU) στην Σκωτία. Ο ένας από τους δύο, ο Jack ανέβασε σε tweet αυτήν την εικόνα του ανανά τους γράφοντας ”Έφτιαξα τέχνη”:

Οι επισκέπτες τον πέρασαν για έργο τέχνης.
Ο φοιτητής της τεχνολογίας πληροφοριών RGU Ruairi Gray και ο φίλος του Lloyd Jack αγόρασαν τον ανανά από το σούπερ μάρκετ για 1 λίρα. Άφησαν το φρούτο σε ένα τραπέζι στην έκθεση Look Again στο κτίριο του Sir Ian Wood της RGU, ελπίζοντας ότι θα μπορούσε να παρεξηγηθεί για τέχνη.
Είχαν δίκιο!
Τέσσερις μέρες αργότερα, επέστρεψαν στην έκθεση και διαπίστωσαν ότι ο ανανάς είχε τοποθετηθεί μέσα σε δική του γυάλινη θήκη.

Ο Gray, 22 ετών, δήλωσε στην MailOnline: «Είδα ένα άδειο περίπτερο τέχνης και αποφάσισα να δω πόσο θα έμενε εκεί ή αν οι άνθρωποι θα πίστευαν ότι ήταν τέχνη. Ήρθα αργότερα και είχε τοποθετηθεί σε μια γυάλινη θήκη – είναι το πιο αστείο πράγμα που έχει συμβεί όλο το χρόνο. Ο ανώτερος επιβλέπων μου το είδε και ρώτησε έναν δάσκαλο τέχνης αν ήταν πραγματικό επειδή δεν μπορούσε να το πιστέψει».el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...