Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑΣ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ !! - «Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό».


«Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό». (Πρώτη Αρχή)


Όλα είναι νοητά, ο κόσμος είναι νοητός, οι αισθήσεις είναι νοητές, η αντίληψη είναι νοητή, η λογική είναι νοητή, η πραγματικότητα είναι νοητή, η ζωή είναι νοητή, ο θάνατος είναι η παύση του νοητού κόσμου στον πλανήτη Γη.

Πες μου κάτι που θεωρείς ως αληθινό και δεν είναι νοητό.

Μήπως είναι ο έρωτας; αισθήσεις δεν είναι; και συναισθήματα; και ηδονή; και απόλαυση; και ότι άλλο μπορείς να διανοηθείς; από τι προκαλλούνται αν δεν υπήρχε ο νους; πως θα αντιλαμβανόσουν όλα τα προηγούμενα δίχως να έχεις νου;

Νους είναι η ζωή και ότι βλέπεις αυτό ζεις!

Ζωή είναι ο Νους, και ο Αδιαίρετος Λόγος που κινεί το Νου ο οποίος Νους εμπεριέχει μέσα του τον κόσμο τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον κινείς και ζεις!

θάνατος είναι η παύση της ζωής, ζωή είναι ο νους που συμμετέχει στα θνητά τα του θανάτου, θνητά είναι ο κόσμος που εμπεριέχει ο Νους ο θάνατος και η ζωή, η ζωή και ο θάνατος εσαεί για ΠΆΝΤΑ.

Ο Άνθρωπος είναι Ζωή και Φως, είναι δημιουργός Νους μόνον της Ζωής, που δεν έχει το αντίθετο του, γι'αυτό και είναι Αγαθός, διότι ο δικός του Νους είναι η Ζωή στο Φως.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι ο δημιουργός της ζωής και του θανάτου, ο δικός του κόσμος είναι το πνεύμα, ο αισθητός κόσμος, όπου κάθετι στον δικό του κόσμο έχει και το αντίθετο του, όπου κάθε αιτία της ζωής που ενεργεί και δημιουργεί στον δικό του κόσμο θα έχει το ισόποσο αντίθετο αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Νόμο της Αρμονίας.

Αιτία και αποτέλεσμα είναι ο διπολικός κόσμος του δεύτερου Νου δημιουργού, ο νοητός και νοερός κόσμος των αισθήσεων, όπου κάθετι έχει το αντίθετο του, είναι οι ιδέες, η λογική, οι αισθήσεις, τα συναισθήματα ο φόβος, η λύπη, ο πόνος, οι επιθυμίες, οι ανάγκες, το άγχος, το σκοτάδι, η διάσπαση της ενότητας, η δυσαρμονία, η αταξία, το αδύνατο, το απραγματοποίητο, όλα τα αρνητικά της ίδιας της ζωής, με αποκορύφωμα τον τρόμο του υποτιθέμενου θανάτου που τον κάνει υπόδουλο στα πάντα και δημιουργό της κακίας, και η αιτία που εξέπεσε ο Άνθρωπος του Φωτός, και της Ζωής, είναι ο έρωτας!!


Ο έρωτας του Ανθρώπου για όλα τα αρνητικά της ζωής!! διότι από πολύ μεγάλη πλάνη, ερωτεύτηκε το σάρκινο ανθρώπινο σώμα, που γέννησε το πνεύμα της υλικής φύσης, το ίδιο το σκότος που αντικατοπτριζόταν πάνω στην Γη από τα νερά, και του φαινόταν πανέμορφο, όπως πανέμορφη φαντάζει όλη η φύση της Γης, και η υποτιθέμενη απατηλή ομορφιά αυτού του κάκιστου κόσμου, και του κάκιστου σώματος της σάρκας γεμάτο από σκότος, ώθησε τον Άνθρωπο δεύτερο θεό δημιουργό της Ζωής, από πολύ μεγάλη πλάνη του έρωτα, να ενωθεί με τον κόσμο του σκότους, και μάλιστα χάνοντας όλες του τις δυνάμεις!! διότι ενώθηκε με την σάρκα, και από τότε ξέχασε για πάντα ποιος είναι, και μέχρι να ξαναθυμηθεί θα ζει για πάντα δούλος του σκότους με την απατηλή φαινομενική ομορφιά του, να τον κρατά γερά δέσμιο και δούλο η πιο κατώτερη αυτή φύση.


Και είναι πολύ μεγάλη ντροπή για τον Πατέρα του, τον Τριαδικό Θεό, που είναι Ζωή και Φως, και ταυτόχρονα ο Πατέρας όλων, να βλέπει ο Άνθρωπος, που είναι Ζωή και Φως, που είναι ο Υιός του, το ωραιότερο, ομορφότερο, τελειότερο, και όμοιο μ'αυτόν γέννημα που δημιούργησε ποτέ, να ζει στην πιο κατώτερη και πιο κατωφερή φύση, που δημιούργησε αποκλειστικά και μόνον για όντα άλογα που δεν φέρουν τον Λόγο, πόσο δε τον Λόγο του Φωτός, βλέποντας τον ταυτόχρονα να υποφέρει απ'όλα τα θνητά, μην μπορώντας να τον βοηθήσει, διότι έχει ελεύθερη επιλογή, και ο κόσμος αυτός ο διπολικός έχει τους δικούς του Νόμους, της Πρόνοιας, της Αρμονίας, και της Δικαιοσύνης, και το Δίκαιο υπερισχύει για τον Πανάγαθο Θεό, οπότε πρέπει ο Άνθρωπος από μόνος του να αφυπνιστεί, να δει σε ποιον κόσμο ζει, και αφού κατανοήσει τον εαυτό του, να αναταράξει όλα τα σύμπαντα του κτιστού κόσμου αναδεικνύοντας την μεγαλοπρέπεια που του αρμόζει, και του αξίζει, πρώτα για τον εαυτό του, και μετέπειτα για τον Πατέρα του.morfeas sky
..........
                                         

ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ

Ή εγώ έχω μπλοκάρει ή οι πληροφορίες. Δεν βρίσκω τίποτε για ανάρτηση. Το μόνο που κατέβασα είναι οτι εφόσον ο χρόνος γεννά την ζωή και χωρίς γέννηση και θάνατο δεν υπάρχει ζωή, άλλο τόσο χρειάζεται και χώρος για να αναπτυχθεί η ζωή.

Όπου υπάρχει γέννηση υπάρχει και χρόνος.
Με άλλα λόγια εφόσον ο Αιθήρ μπορεί να γεννήσει μετατρέπεται σε «χρόνο». Αλλά για να γεννηθεί κάτι χρειάζεται και «χώρο». Μετατρέπεται λοιπόν και σε χώρο.
Ο Αιθήρ μπορεί να ταυτιστεί με τον «χωροχρόνο» (St. Hawking, Το χρονικό του Χρόνου).
Ο Αιθέρας είναι ο χωροχρόνος. Και ζούμε στην αγκαλιά του.

Ξέρουμε οτι η ζωτική δύναμη του Αιθέρα ταξιδεύει σε σπειροειδή κύματα και δημιουργεί την ύλη εκεί όπου δύο σπείρες συναντώνται (Τέσλα). Ο Αιθέρας είναι «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών», δεν είναι όμως η Δημιουργός Αιτία αλλά η δημιουργός ουσία. Αιθέρας υπάρχει παντού, γεμίζει όλο το σύμπαν, διαπερνά κάθε ύλη, είναι η πηγή κάθε ενέργειας, μεταβάλλεται σε ύλη ή μάζα. Ο Αιθέρας είναι η πέμπτη ουσία του σύμπαντος . Είναι η ίδια η φύση του σύμπαντος κόσμου.

Αιθέρας τα σώματα και οι μορφές, αιθέρας οι πλανήτες, οι γαλαξίες. Αιθέρας όλη η Δημιουργία. Αιθέρας στροβιλιζόμενος και ζωοποιός.
Είναι αυτό που μας δονεί και μας τρέφει.
Όλα Αιθέρας;
Όχι όμως όλα!
Υπάρχει κάτι που έρχεται έξω από την δημιουργία, έξω από τον κτιστό κόσμο. Οι περισσότεροι το ονομάζουν ψυχή, άλλοι θεϊκό πυρήνα, άλλοι Νου. Εμείς!! Που φέρουμε όλη την πληροφορία όχι μόνο του αισθητού αλλά και του Αρχέτυπου κόσμου. Και ο σπινθήρας αυτός φωτίζει όλη την δημιουργία.

Τι είναι η Δημιουργία χωρίς τον Άνθρωπο; Ό,τι μια τηλεόραση, ένα ραδιόφωνο, ένας υπολογιστής χωρίς χρήστη. Νέκρα. Ανυπαρξία. Μια τροφική αλυσίδα. Κι εμείς, οι φορείς του θείου Νου, οι διαχειριστές του κόσμου.

Βέβαια διάφοροι ασταθείς και διαταραγμένοι μας εμποδίζουν να τον διαχειριστούμε σωστά. Τα Κρόνια οικονομικά Ιερατεία. Οι δήθεν Ελίτ, οι άνθρωποι που βυθίστηκαν στον άκρατο υλισμό, που έχουν τρελαθεί από τον φόβο του θανάτου του υλικού σώματος γιατί έχουν χάσει την σύνδεση τους με την θεϊκή πηγή, και πιστεύουν πως με τα διαμάντια και τις ράβδους χρυσού θα εξαγοράσουν την αθανασία (αίμα, όργανα). Που πειραματίζονται κλώνους για να μεταφυτεύσουν ψυχές. Πραγματικά βαμπίρ που λυμαίνονται τον πλανήτη.
Δεν έχω καταλάβει ακόμη ακριβώς πώς γίνεται να χάσεις την ψυχή σου, πώς γίνεται να καταντήσεις έτσι. Θα το πούμε αυτό μιαν άλλη φορά.
Στο μεταξύ
Να μην χάσουμε την Επαφή
με το Αγαθό μέσα μας..


Καλημέρες 🌱σχόλια:

Είχες γράψει τελευταία κάτι σύντομο για τον χρόνο και την ζωή. Το θυμάσαι; Δεν το βρίσκω.

Έχω γράψει πολλές αναρτήσεις για τον χρόνο. γράψε ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ στο μπλογκ και θα σου βγάλει τρεις αναρτήσεις.

Πάντως ότι ζούμε δεν είναι χρόνος.
Μια παραίσθηση είναι και τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει χρόνος.
Όπως σε ένα Video Game τα εικονίδεια που συμμετέχουν μέσα στο εικονικό παιχνίδι πιστεύουν ότι ζουν.

Δεν μπορεί να υπάρχει ο χρόνος διότι με αποδείξεις πλέον ο χρόνος είναι ενιαίος, άρα δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε μέλλον αλλά όλα ξεκινούν και τελειώνουν στο παρελθόν, με ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Είμαστε προγραμματισμένοι αν δεν το κατάλαβες!

Αυτό το στιγμιαίο "τώρα" βρίσκεται ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Άλλά και το μέλλον είναι ενωμένο με το παρελθόν. Άρα το μέλλον είναι παρελθόν. Και το παρελθόν γίνεται παρόν.


Άρα λοιπόν αυτό το "τώρα" που ζεις έρχεται από το παρελθόν.
Δηλαδή ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΗ!
Σκοπός να της τινάξεις τα πέταλα! Να νικήσεις άγχη και ζωή διότι αυτό που ζεις δεν είναι ζωή, αλλά εικόνα, δηλαδή είσαι ένας φυλακισμένος Νους!!

Εφόσον όλα είναι ένας κύκλος, μέρα-νύχτα, ζωή-θάνατος, χαρά λύπη, όλα είναι ψεύτικα και απατηλά, σαν τον υποτιθέμενο χρόνο.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ -ΠΑΡΟΝ - ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ


Βέβαια. Ο χρόνος ανήκει αποκλειστικά στον κτιστό κόσμο.
ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ.
ΤΟ ΜATRIX ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ


Και είναι ο χρόνος αναγκαίος για να υπάρχει ζωή εδώ;
Αφού για να υπάρχει ζωή πρέπει να υπάρχει γέννηση και θάνατος. Το μεταξύ τους διάστημα είναι ο χρόνος.


AΝΑΓΚΑΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΧΡΌΝΟΣ ΜΌΝΟΝ ΓΙΑ ΝΟΗΤΑ ΟΝΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΊΖΕΙ ΣΤΟ MATRIX
ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.


Έχεις δίκιο. Τα ζώα δεν μπορούν να αντιληφθούν τον χρόνο!! Μόνο ο άνθρωπος!!!

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ! ΜΟΝΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ!! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!! ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ

ΚΑΙ ΤΟ MATRIX  ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΤΟ ΝΟΥ!! ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟ MATRIX ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!
Έχεις πει όμως ότι όλοι μπορούν να αποκτήσουν Νου ή τουλάχιστον οτι ο Νους πάντα στέκεται δίπλα στους αγαθούς ανθρώπους; Κάτι τέτοιο;

Αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρουν τα ανθρωποειδή, αλλά μόνον οι άνθρωποι. Αν δεν ξυπνήσουμε πρώτα εμείς, τότε δεν θα μπορέσουν να ανέλθουν σε μια καλύτερη φύση τα ανθρωποειδή.
Και κάτι ακόμη..
ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·
πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ
ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

Κατάλαβες τι γράφει;
Ναι μεν διασπάστηκαν τα ανθρωποειδή σε αρσενικό και θηλυκό, αλλά και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός διασπάστηκε το ίδιο σε άνδρα και γυναίκα!!
ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ..μαζί και ο Άνθρωπος!!

Δεν διάβασες ένα σημείο στην προηγούμενη ανάρτηση μου που ζητάει την προσοχή σου και την γνώμη σου. Άνθρωποι είναι και οι Ολύμπιοι αλλά αθάνατοι. Και ποια η διαφορά τους από τους θνητούς ανθρώπους; Ο Πλάτωνας εξηγεί την αθανασία των Ολύμπιων προπατόρων μας όταν αναφέρει πως η διατήρηση της συνοχής τους οφείλεται στο γεγονός πως η συγκόλληση των τεσσάρων στοιχείων του Σύμπαντος (Γη, Ύδωρ, Πυρ, Αήρ), που αποτελούν την προαναφερθείσα συνοχή τους, έγινε Δεσμοίς αλύτοις (με Δεσμούς άλυτους), ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. 


Άλυτοι οι δεσμοί στην συνοχή τους!

Δεν μπορεί να συγκολληθεί η γη και το νερό με το πνεύμα και την φωτιά, και να είμαστε αθάνατοι, διότι αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα!!..και είμαστε θνητοί.
Μπορούμε όμως κι εδώ να γίνουμε θεοί σαν τους Ολύμπιους!! Αν πρώτα πιστέψουμε στον εαυτό μας και δεν φοβόμαστε τον θάνατο! και όλες τις αντιξοότητες στον πλανήτη Γη.
Οι Ολύμπιοι είναι θνητά όντα σε σύγκριση με εμάς, διότι απλά κατέχουν την αθάνατη φύση της φωτιάς και του πνεύματος, χωρίς την γη και το νερό.

Αν οι Ολύμπιοι ήταν Άνθρωποι θεοί θα μας το έλεγαν! 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ !!

Αν οι Ολύμπιοι ήταν δυνατοί, με την θνητή τους φύση των Τεσσάρων στοιχείων ενωμένων, όπως το ίδιο είμαστε κι εμείς, είναι γιατί κατέχουν την τεχνολογία!! που τους επιμηκύνει την ζωή και τίποτα περισσότερο.Ναι, βέβαια, δεν είναι άνθρωποι, είναι δυνάμεις. Μορφογενετικά πεδία. Ωστόσο αν πάρουμε το εντελώς υποθετικό ενδεχόμενο ότι ήταν άνθρωποι άλλων γαλαξιών, τότε κατάφεραν να υπερβούν την ύλη και κατά συνέπεια να γίνουν αθάνατοι!! Ήταν ιδιαίτερα εξελιγμένοι εγκεφαλικά και πνευματικά, αλλά και τεχνολογικά όπως αναφέρεις, σε σημείο ώστε να πετύχουν την ένωση, την συγκόλληση των τεσσάρων στοιχείων με άλυτους δεσμούς έτσι ώστε να μην μπορούν να διαχωριστούν και να επέλθει ο θάνατος. Ένα υποθετικό σενάριο κάνω, στηριγμένο στην αναφορά του Πλάτωνα.

Δυνάμεις τίνος; του Ανθρώπου δεύτερου θεού; ή του Δία;
Δεν είναι άνθρωποι, διότι ο Δίας ξεκάθαρα αναφέρεται ότι είναι ο Διοικητής αυτού του κόσμου! Άρα είναι τα δικά του δημιουργήματα οι Ολύμπιοι...οι 36 Δέκαρχοι!!
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ; ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΙΟ ΘΝΗΤΟ!! ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ!!

ΤΟ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΣ ΜΟΡΦΗ. 

ΜΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!! ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !! 

ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !! ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΗΘΗ !! ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ!!Σωστά. Οι θεοί είναι οι δυνάμεις του δεύτερου νου Δημιουργού που δίνουν μορφή στο κτιστό σύμπαν.
Κάποτε αναρωτηθήκαμε αν μπορούν να υλοποιηθούν αλλά είχαμε πει οτι θατο δούμε όταν θα έρθει η ώρα του και θα καταφτάσουν μόνα τους τα δεδομένα.

Μα και βέβαια δεν έχει νόημα να παρατείνουμε την ζωή της σάρκας.


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ; ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΘΕΟΙ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΛΗΘΗ;


ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;;;;
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΤΕ !! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ !!
ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!!


Αλλά δεν έχουν ψυχές!!! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα τους, πώς να αποκτήσουν ψυχή, τον πυρήνα που έχει καταγεγραμμένη όλην την πληροφορία του κτιστού και του Αρχέτυπου κόσμου.

Ψυχές έχουν! χωρίς ψυχή δεν ζεις σ'αυτόν τον κόσμο!
Η ψυχή είναι το σώμα που μεταφέρει το Πνεύμα!!
Εμείς όμως είμαστε Φως! που γίναμε Νους, μέσα στην ψυχή!
Και τώρα φορτωθήκαμε την σάρκα! το πιο άχρηστο σώμα που μπορούσε να υπάρξει ποτέ!

Το Νου δεν κατέχουν! Που θα τους οδηγήσει στο Φως!!
Αλλά όσο κι αν νομίζουν ότι θα γίνουν σαν εμάς τόσο πιο σκληρή θα είναι η τιμωρία τους!

Όταν λέω ψυχή εννοώ τον πυρήνα της ψυχής, τον Άνθρωπο Θεό. Τον θεϊκό Νου.
Σου απάντησα, νομίζουν ότι κρατώντας μας εδώ σε Λήθη, θα γίνουν σαν εμάς!

Πες μου κάποια στιγμή την διαφορά του δεύτερου Νου Δημιουργού του πυρός και πνεύματος από τον Άνθρωπο Θεό που είναι φως και ζωή που έγινε νους και;

Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι ο κόσμος που ζούμε. Είναι ο χώρος. Κι εμείς θελήσαμε να ενδυθούμε τα σώματα για να ζήσουμε μέσα στον χώρο-κόσμο του δεύτερου Νου δημιουργού!!

Γι'αυτό και γίναμε κι εμείς Νους!! Και συνδεθήκαμε μαζί του!!!!Και μας εγκλώβισε στον κόσμο του!!Αλλά με τον ίδιο τρόπο μπορούμε αυτόν τον ψευτόκοσμο να τον κάνουμε αν ξυπνήσουμε δικό μας κόσμο!! διότι κι εμείς είμαστε Νους δημιουργός!! και μάλιστα ΑΝΩΤΕΡΟΙ!! ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!
Κάτι μας χρειάζονται. Αλλιώς δεν θα είχαν αφήσει ούτε έναν ζωντανό. Και πρώτα πρώτα για σκλάβους. Αφού κρατούν όλη την υπεραξία από την εργασία των εργαζομένων και τους δίνουν ένα κομμάτι ψωμί. Αλλά πρέπει να είναι και κάτι άλλο που μου διαφεύγει.

Μα αν πεθάνουν όλοι οι άνθρωποι θα μείνουν μόνοι τους! κι εμείς θα βρεθούμε στους αμέσως ανώτερους ουρανούς!! κΑΙ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΛΗΘΗ!! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!!

Ναι, για κάποιο λόγο έχουν χάσει την δυνατότητα για ανώτερους ουρανούς. Είναι σαν ζόμπι. Δεν έχουν βρει ακόμη πώς μπορούν να πάρουν την πληροφορία που έχουμε στον πυρήνα μας, την σύνδεση μας με τον κόσμο του Φωτός.

Έχουμε όλες τις δημιουργικές ικανότητες του Δεύτερου Νου συν τον φωτεινό λόγο.


ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΜΑΣ. 

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ!!

ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΑΘΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ
ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΓΑΘΟΙ!! ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΌΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΣ!! ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΩΣ!!..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ!! ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΙ!!


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΟΥΝ!! 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ !! ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΩΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!! 

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!
Ωραίο συμπέρασμα, morfeas sky!!! Τα δύο τελευταία σου σχόλια είναι η σύνθεση όλων των δεδομένων που συνέλεξες. Αυτές οι στιγμές που κάνεις σύνθεση είναι οι πιο ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές.

Ώστε υπάρχει ελπίδα ακόμη και γι' αυτούς. Αν γίνουν αγαθοί άνθρωποι. Άσχετα αν είναι απίθανο να το επιλέξουν επειδή μεγαλώνουν και ανατρέφονται από γενεά σε γενεά με αρρωστημένες ιδέες και γαλουχούνται με ανίερους σκοπούς.


ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ !!

Αυτό δεν μας λέει ο Ποιμάνδρης; Μόνον το Αγαθό μπορεί να γίνει Φως! Ούτε το καλό μπορεί ούτε το κακό.
Και το Αγαθό δεν φοβάται τίποτα! ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!! ΔΙΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

Νομίζεις τυχαία ήρθαμε σ'αυτόν τον κόσμο; Νομίζεις τυχαία εισήλθε το Άπλετο Φως μέσα στο σκότος; ο Άνθρωπος Ζωή και Φως;...όταν έρθει αυτή η στιγμή τότε όπως διαλύθηκαν τα πάντα και γίναμε θνητοί, τότε όλα μα όλα θα γίνουν Φως και Ζωή!!

Ήρθαμε να απορροφήσουμε το σκότος! να νικήσουμε όλα τα σκοτάδια που παρενοχλούν το Άπλετο Φως μια για πάντα!!
Γι'αυτό δημιουργηθήκαμε όμοιοι με όλες τις ιδιότητες του Πατέρα του Απλετου Φωτός, του Πατέρα της Ζωής!


ΟΣΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ !


Όμως ο κόσμος αυτός είναι κτιστός, δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς χωροχρόνο, χωρίς γέννηση και θάνατο. Πώς φαντάζεσαι την παρέμβαση μας;
Αν θες, πρώτα διάλειμμα. Πριν κάψω πάλι λυχνίες. Έκανα μέρες να συνέλθω από το overdose γνώσης που με πότισες.


ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΕΙ ΣΕ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ!! ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ !!

ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ!! 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ!!


ΟΠΩΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!!

Πώς; Ανεβάζοντας την δόνηση της ύλης; Ώστε να μην είναι τόσο πυκνή;

ΑΠΛΑ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!! ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!! ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!! ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΩΣ!!
Ο φόβος δηλαδή είναι ο πρώτος και βασικός εχθρός. 

Που δημιουργεί ένα κέλυφος στον άνθρωπο, τον κάνει συμπαγή και πυκνό και χάνει την σύνδεση με την θεϊκή πηγή και τον θεϊκό του πυρήνα
ΑΚΡΙΒΩΣ!!

Τότε που ζούσε το χρυσούν γένος των ανθρώπων η πύκνωση ήταν λιγότερη. Σιγά σιγά έγινε η ύλη τόσο πυκνή και αδιαπέραστη.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!! ΖΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΑ!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!

morfeas sky
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...