Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Οι παράλογες απαιτήσεις που υπάρχουν στο χώρο της μόδας - Δείτε το μοντέλο που απέλυσε η Louis Vuitton ως υπέρβαρη και θα καταλάβετε! (photos)Ένα 20χρονο μοντέλο από τη Δανία, η Ulrikke Louise Lahn Høyer, μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media, την εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία που είχε από τον γαλλικό οίκο μόδας Louis Vuitton, λίγο πριν την επίδειξη ρούχων της φίρμας στο Κιότο της Ιαπωνίας.
Σύμφωνα με το μοντέλο, η υπεύθυνη κάστινγκ την έδιωξε, λέγοντάς της ότι είναι υπέρβαρη, παρόλο που το μοντέλο είναι ένα εξαιρετικά λεπτό κορίτσι.
Μάλιστα, η υπεύθυνη είχε συστήσει στην Ulrikke την προηγούμενη μέρα να πιει μόνο νερό για το επόμενο 24ωρο γιατί είχε εξαιρετικά πρησμένο πρόσωπο και κοιλιά!
Παρόλο που το μοντέλο δεν έφαγε και ξαναπήγε την επόμενη μέρα στο κάστιγνκ, τελικά η υπέυθυνη την απέρριψε ως υπέρβαρη.

Η νεαρή Δανέζα, έγραψε στο facebook για την ταπεινωτική εμπειρία της, θέλοντας να δείξει τις παράλογες απαιτήσεις που υπάρχουν στο χώρο της μόδας, τον οποίο έχουν κατακλύσει σκελετωμένες κοπέλες με προβλήματα υγείας.
Η ίδια δεν πήρε βαρέως την απόρριψη, όμως φοβάται ότι πολλές νεαρές συναδέλφους της συνεχίζουν να υποκύπτουν στους ανθρώπους της βιομηχανίας της μόδας που τις θέλουν νηστικές, ανησυχητικά λεπτές και τις προσβάλλουν διαρκώς. «Πόσες τέτοιες ιστορίες πρέπει να συμβούν, μέχρι να πάψει η κακοποίηση;», αναρωτήθηκε.


topontiki
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...