Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα.


Όλοι ξέρουμε ότι τίποτα δεν είναι τέλειο, ακόμη και η σημερινή κοινωνία. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και παρ’όλο που τα παρατηρούμε, δεν προσπαθούμε να βρούμε μια λύση γρήγορα.

Ο Al Margen, σκιτσογράφος από το Μπουένος Άιρες, δημιουργεί απίθανα σκίτσα τα οποία επισημαίνουν τα προβλήματα της εποχής μας. Τα σκίτσα του ηχούν πιο δυνατά από τις λέξεις και αποτελούν τροφή για σκέψη.
Ο ίδιος είναι πολύ επικριτικός με τα έργα του και μιλά γι’αυτά με καλλιτεχνικό τρόπο: «Είναι τα παιδιά της βαρεμάρας, του αντικομφορμισμού ή του θυμού. […] Είναι η αναπαράσταση των πεταμένων ιδεών.
Είναι τα σκουπίδια του υποσυνείδητου. Αλλά είναι πιο αποκρουστικά και ειλικρινά από άλλα σκίτσα, γιατί δεν έχουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν κάποιον. […] Γιατί γεννήθηκαν από παρόρμηση και μόνο. Γιατί γεννήθηκαν για να ενοχλούν, γιατί δείχνουν το μη τέλειο.»


Δείτε παρακάτω τα σατιρικά έργα του:


20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα.
20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα. 20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα.
20 Σκληρά αλλά αληθινά σκίτσα, που δείχνουν ΠΟΣΟ έχει ξεφύγει η κοινωνία μας σήμερα.
 


Οι σκέψεις σας;ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...