Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
Επίθεση Λονδίνο: Τρεις ταυτόχρονες επιθέσεις - Υπάρχουν νεκροί - Δεκαπέντε ως είκοσι τραυματίες

Ειδήσεις - Επίθεση Λονδίνο: Ένοπλοι Βρετανοί αστυνομικοί έσπευσαν σε τρία περιστατικά, στη Γέφυρα του Λονδίνου και στην Αγορά Μπόροου, και στην περιοχή Βόξχολ αργά το βράδυ του Σαββάτου 3 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Στη Γέφυρα του Λονδίνου, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένα κλειστό λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν ανθρώπους με τραύματα από μαχαίρια και τρεις με κομμένους τους λαιμούς.

Η αστυνομία έστειλε δεκάδες οχήματα, ενώ η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου ανέφερε ότι στέλνει πολλά οχήματα στο σημείο.

Ο σταθμός του υπογείου London Bridge παραμένει κλειστός κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας.

Το BBC μετέδωσε ότι οι τραυματίες στη Γέφυρα του Λονδίνου είναι πέντε ή έξι, αλλά οι πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας The Telegraph κάνουν λόγο για 15 ως 20 τραυματίες. Κατά την εφημερίδα The Sun, έως και 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν, κάποιοι όταν χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο και κάποιοι από μαχαίρια.

Σύμφωνα με το Sky News και τη Σαν, ακούστηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή.

Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι απέκλεισε την περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου έπειτα από ένα συμβάν.

Η αστυνομία αναζητεί τρεις υπόπτους, που μπορεί να είναι οπλισμένοι, μετά το συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου, μετέδωσε το BBC.

Η πρωθυπουργός της Τερέζα Μέι βρίσκεται σε επαφή με τις διωκτικές αρχές, σύμφωνα με το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για το συμβάν στο Λονδίνο, σύμφωνα με μια ανάρτηση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters


newsbomb.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...