Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Επεισόδια στο Μενίδι – Έπεσαν δακρυγόνα στην πορεία για τον νεκρό μαθητή


Ένταση στην πορεία διαμαρτυρίας στο Μενίδι - Έπεσαν χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης - Τουλάχιστον 200 άτομα κατευθύνονταν προς τον καταυλισμό των Ρομά.

Άντρες των ΜΑΤ ανέκοψαν την πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων που κατευθυνόταν προς τον καταυλισμό Ρομά με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 200 άτομα αποσπάστηκαν από την πορεία και κατευθύνθηκαν προς τον καταυλισμό όπου βρέθηκαν αντιμέτπωποι με το «μπλόκο» των αστυνομικών.


menidi mat

Κάτοικοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία διαμαρτυρίας, η οποία κατευθύνεται προς τον οικισμό Αυλίζα, όπου βρίσκονται οι καταυλισμοί Ρομά, όμως ανακόπηκε από τούς άντρες των ΜΑΤ.


menidi 2

Ιδιαίτερα έκρυθμη είναι η κατάσταση και σήμερα στο Μενίδι, όπου εκατοντάδες κάτοικοι συνεχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου, αλλά και για την εγκληματικότητα που κυριαρχεί στην περιοχή.

 

Η σημερινή πορεία διαμαρτυρίας έγινε ύστερα από κάλεσμα του δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού και είναι η δεύτερη μέσα σε λίγες ώρες, ενώ η περιοχή συνεχίζει να μυρίζει «μπαρούτι».


newsbomb.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...