Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Ποια απόφαση Τσίπρα "σκοτώνει" ολοκληρωτικά την Ελλάδα


Πρωτοφανής απόφαση- πανηγυρίζουν οι μετανάστες

Πανηγυρίζουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με μια πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα. Ειδικότερα, έγινε γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει σχέδιο μαζικών χορηγήσεων υπηκοότητας σε Αλβανούς και άλλους βαλκάνιους που ζουν στην χώρα μας, προκειμένου να υπάρξει τόνωση στα φορολογικά έσοδα της Ελλάδας.

Τα παρακάτω βίντεο μας θυμίζουν το τι γίνεται στην Ελλάδα από τότε που η κυβέρνηση άνοιξε εντελώς τα σύνορα.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός:

«Το δεύτερο πράγμα που θέλω να αναφέρω είναι η δεύτερη μεταρρύθμιση που αφορά την ιδιότητα του πολίτη. Θα τεθεί σε εφαρμογή μια αρχή που θα καθορίζεται από το νόμο, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές δυσκολίες, που όλοι γνωρίζουμε και ιδιαίτερα των πολιτών μας που ζουν στη χώρα για πολλά χρόνια.
Πολλοί ανταποκρίνονται στις τυπικές και νομικές προϋποθέσεις για την απόκτηση της ιθαγένειας, αλλά στην πράξη είναι πολύ δύσκολο. Θέλουμε να διευκολύνουμε την διαδικασία του πολίτη».

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να κινηθούμε προς ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος», είπε ο ίδιος.
Αυτή η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης αποτελεί μόνο την "κορυφή του παγόβουνου" για αυτά που θα ακολουθήσουν στην χώρα μας. Πλέον κινούμαστε στην πλήρη εφαρμογή του σχεδίου αντικατάστασης του πληθυσμού της χώρας, με την πλειοψηφία των κατοίκων σε κάποια χρόνια να είναι ισλαμιστές και μετανάστες.el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...