Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Σοκαριστικό βίντεο από «Gay Pride»: Κοριτσάκι παρακολουθεί σχεδόν γυμνό άνδρα να χορεύειΕικόνα από το βίντεο.

Ένα σοκαριστικό βίντεο έχει εμφανιστεί για να δείχνοντας ένα μικρό κορίτσι που κυματίζει μια σημαία ουράνιου τόξου μπροστά από έναν σχεδόν γυμνό άνδρα χορευτή κατά τη διάρκεια μιας γιορτής “gay pride”.
Φαίνεται να είναι μόνη στο γεμάτο πεζοδρόμιο βλέποντας τον άνδρα να περιστρέφεται και προκλητικά να κουνά τον καβάλο του.
Τραβηγμένο από κάποια απόσταση, το βίντεο δίνει μια αίσθηση σαν να ”παίρνεις μάτι”, σαν οι άνδρες με την κάμερα να αισθάνονται την κακία του τι συμβαίνει. Ο φραγμός μεταξύ αυτών και του κοριτσιού υπογραμμίζει το γεγονός ότι προτιμούν να την κοροιδεύουν ανώνυμα και όχι να την βοηθήσουν.
Κατά τη διάρκεια του σύντομου βίντεο, περίπου 40 άνθρωποι περπατούν τριγύρω της σαν να μην ήταν τίποτα περισσότερο από ένα άψυχο αντικείμενο, σαν να ήταν τελείως εκπληκτικό – κοσμικό – να γίνονται μάρτυρες της καταστροφής της αθωότητας σε ένα παιδί. Οι περαστικοί δεν το παρατηρούν καν.
Αλλά οι τύποι που τραβούν το βίντεο το παρατηρούν, και καθώς το βίντεο προχωράει, γελούν μαζί της και κάνουν αστειότητες:
Θέλω να είμαι έτσι όταν μεγαλώσω …
Χα χα χα χα χα …
Κοιτάξτε, κυματίζει τη σημαία της.
Χα χα χα χα χα …
Πού είναι η μαμά και ο μπαμπάς;
Ω θεέ μου.
Αυτό είναι πολύ πολύτιμο.
Ίσως είναι ο μπαμπάς που χορεύει;
Θεέ μου.
Αυτό είναι κάπως τρομακτικό, όμως.
Χα χα χα χα χα …
Αυτοί οι ενήλικοι άνδρες δεν εκφράζουν ανησυχία για το κοριτσάκι. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα έμφυτο ένστικτο για να την προστατεύσουν – μόνο μια μισογυνιστική παρόρμηση να γελάσουν με αυτό το φτωχό παιδί που περιβάλλεται από υποστηρικτές του gay pride σαν ζόμπι, κολλημένους βλέποντας τον σχεδόν γυμνό χορό και τις πόζες. Ακόμη και όταν ένας απ’ αυτούς ρωτάει: “Πού είναι η μαμά και ο μπαμπάς;” το λέει με ένα τρελό τόνο, υποτιμώντας την ηθική.
Μέχρι σήμερα το βίντεο ήταν δημοσιευμένο εδώ, όμως λίγες ώρες πριν κατέβηκε. Το Off the Record όμως πρόλαβε να το δει και σας διαβεβαιώνει ότι είναι αληθινό (είναι επίσης ειρωνικό το γεγονός ότι το βίντεο απαγορεύτηκε από το YouTube αλλά η πράξη η ίδια που απεικονίζει επιτρέπεται!).
Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό των ενηλίκων στον κόσμο του μικρού κοριτσιού εκείνο το απόγευμα ήταν η χονδρότητα.
Γκέι μπαμπάς: Η έκθεση του 3χρονου γιου μου σε μέρη του σώματος είναι μια χαρά
Πέρυσι, το Radio Canada προσέφερε συμβουλές για την παρακολούθηση εκδηλώσεων «υπερηφάνειας» με μικρά παιδιά. Το πρώτο κομμάτι της καθοδήγησης είναι ανατριχιαστικό: “Να είστε ανοιχτοί. Τα παιδιά σας θα δουν πιθανώς βυζιά και πέη. Θα υπάρχουν σώματα όλων των μορφών, των μεγεθών και σε όλες τις καταστάσεις γδυσίματος”.
Οι συμβουλές  συνεχίζονται: “Για γονείς όπως ο Ίαν Ντάνκαν, μπαμπάς του 3χρονου Κάρσον, αυτό αποτελεί μέρος της επίκλησης. ”Δεν είμαστε αυτοί που ντρέπονται για το σώμα», λέει. ”Όλα τροφοδοτούν τη συναισθηματική νοημοσύνη και τη σεξουαλική ανάπτυξη του γιου μου. Και δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να το σκεφτείς.”
Αυτός ο ομοφυλόφιλος μπαμπάς δηλαδή λέει, “Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να σκεφτούμε [τη σεξουαλική ανάπτυξη],” ακόμη και για το μικρό παιδί του.
Η υπερσεξουαλικοποίηση των παιδιών
“Δημιουργούμε μια γενιά παιδιών με υπερβολική σεξουαλικότητα”, δήλωσε ο Fred Kaeser, διευθυντής υγείας του Τμήματος Παιδείας της Νέας Υόρκης, στο μπλογκ Psychology Today. “Τα παιδιά εκτίθενται σε σεξουαλικά θέματα που ήταν μόνο στο πεδίο των ενηλίκων και όσο μεγαλύτερη είναι η έκθεση τόσο μεγαλύτερες είναι οι συνέπειες”.
Ο κ. Kaeser συνεχίζει: “Η μεγαλύτερη επίδραση, όμως, που μπορεί να έχει η σούπερ σεξουαλικοποίηση των παιδιών είναι η συνολική επικρατούσα επίδρασή της στην καθημερινή ύπαρξη των παιδιών. Η σεξουαλικότητα γίνεται πολύ περισσότερο από έναν παίκτη απ ‘όσο θα έπρεπε, ανεξάρτητα από την ηλικία του παιδιού. Είναι σαν η φυσιολογική περιέργεια των παιδιών απέναντι στη σεξουαλικότητα να επιδεινώνει μια σειρά εγκοπών όπως στα στεροειδή “.
Ο Jonathan Van Maren, γράφοντας στο μπλογκ του για το βίντεο στο The Bridgehead, είπε: “Για κάποιο λόγο, αυτό δεν θεωρείται κακοποίηση παιδιών και δεν θεωρείται ανατριχιαστικό. Αντίθετα, τα πέη των υποστηρικτών του Gay Pride υποτίθεται τώρα ότι είναι ενδιαφέρουσες ευκαιρίες συζήτησης για μικρά παιδιά που πρέπει να είναι ανεπτυγμένα σεξουαλικά και ανοιχτόμυαλα.”
Οι ομοφυλόφιλοι που κάνουν τα σχόλια για το κορίτσι είχαν δίκιο για ένα πράγμα: “Κάπως τρομακτικό.”


Πηγή:
https://www.lifesitenews.com/blogs/shocking-video-of-gay-pride-parade-little-girl-watches-nearly-nude-man-danc?utm_source=LifeSiteNews.com&utm_campaign=7f225281b8-Daily%2520Headlines%2520-%2520U.S.&utm_medium=email&utm_term=0_12387f0e3e-7f225281b8-400674377offtherecord.net.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...