Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Χρυσές δουλειές για τη Μόσχα - Οι S-400 κατακτούν την Ασία - Η Ινδία ετοιμάζεται να παραγγείλει και η Κίνα να παραλάβει!


Mikhail Japaridze/TASS

Freepen.gr - Ο μεγάλος εξαγωγέας όπλων της Ρωσίας, Rosoboronexport, αναμένεται να υπογράψει σύμβαση με την Ινδία σύντομα για την παράδοση των πυραυλικών συστημάτων αεράμυναςς S-400 Triumf, δήλωσε ο επικεφαλής της Rosoboronexport Αλεξάντερ Μίχεγιεφ στη διεθνή αεροναυτική εκπομπή Le Bourget την Τετάρτη όπως μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

«Η Rosoboronexport βρίσκεται σε προπαρασκευαστικό στάδιο με τους Ινδούς εταίρους, συζητάμε για τα τεχνικά θέματα των παραδόσεων και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο η εταιρεία μας όσο και η ινδική πλευρά πρόκειται σύντομα να υπογράψουν τη σύμβαση", δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας στους δημοσιογράφους.

Η σχετική συμφωνία για την παράδοση των αντιαεροπορικών συστημάτων πυραύλων S-400 στην Ινδία υπογράφηκε από τις ρωσικές και ινδικές κυβερνήσεις τον Οκτώβριο του 2016.

Ο επικεφαλής της Rosoboronexport δήλωσε επίσης ότι οι παραδόσεις των συστημάτων πυραύλων S-400 surface-to-air στην Κίνα θα ξεκινήσουν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

"Τα συστήματα πυραύλων αεροπορικής άμυνας S-400 Triumf θα παραδοθούν στην Κίνα σε αυστηρή συμμόρφωση με τη σύμβαση που συνήφθη μεταξύ της Rosoboronexport και της κινεζικής πλευράς. Δεν υπάρχουν λόγοι αμφιβολίας για την έγκαιρη και ποιοτική εκπλήρωση των συμφωνιών" σχολίασε ο Μίχεγιεφ.

Το S-400 Triumf αποτελεί το πιο εξελιγμένο αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων μεγάλης εμβέλειας που τέθηκε σε λειτουργία στη Ρωσία το 2007. Είναι σχεδιασμένο να καταστρέφει αεροσκάφη, κρουζ και βαλλιστικούς πυραύλους, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων μεσαίας εμβέλειας, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ενάντια στους στόχους εδάφους .

Το S-400 μπορεί να εμπλακεί με στόχους σε απόσταση 400 χλμ. και σε υψόμετρο μέχρι 30 χλμ.
freepen.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...