Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Στα άκρα η κόντρα Ελλήνων και Τούρκων χάκερς - Ραγδαίες εξελίξεις (vid)


Κυβερνοπόλεμος φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χάκερς με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά και για τις αντιδράσεις της Ελλάδας μετά και τις νέες προκλήσεις με την Αγία Σοφία

Τούρκοι χάκερς ανέλαβαν την ευθύνη για την σελίδα του πρωθυπουργού ωστόσο το γεγονός ότι πρόκειται για κυβερνοεπίθεση δεν επιβεβαιώθηκε από κυβερνητικές πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.

Οι Έλληνες χάκερς, μέλη των Op Anonymous Greece προχώρησαν σε αντίποινα για την επίθεση στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού και έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους Τούρκους χάκερς μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και τονίζοντας:
«Εμείς δεν έχουμε προκαλέσει ποτέ τους Τούρκους και γι' αυτό είπαμε να ξεκινήσουμε μαζικές επιθέσεις στην Τουρκία, στα κυβερνητικά της Τουρκίας. Προκλητικοί εννοείται ότι είναι. Για να μας βάζουν την καμένη ελληνική σημαία κάτω από τις αναρτήσεις. Μόνοι τους επέλεξαν να κηρύξουν πόλεμο σε εμάς κι εμείς το συνεχίσαμε».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star:Η ομάδα των Op Anonymous Greece λίγο νωρίτερα πόσταρε στο facebook την παρακάτω ανάρτηση στην οποία και αναφέρουν τις ιστοσελίδες στις οποίες επιτέθηκαν και εμφανίζονται πλέον «ανενεργείς».https://www.facebook.com/opanonymousgreece/posts/681972395337439

Δείτε αναρτήσεις των Ελλήνων χάκερς στο Facebook:

xakers1
xakers2
Δείτε επίσης:

1997-2017 - Από τον ISKaDaR69 στη Λεγεώνα των Ελλήνων Χάκερς που χτυπά αλύπητα τους Τούρκους!

Έλληνες χάκερ προς τους Τούρκους: Ρίξατε μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε!
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...