Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΠΑΓΟΥ! Η ΧΩΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ...... ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΝΤΩΝ....
 
Λουκέτο οριστικό στο Αστυνομικό τμήμα Παπάγου, με τη χώρα να γυρίζει στον 19ο αιώνα, σε μια περίοδο μάλιστα που η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αυτό που έγινε με το Αστυνομικό τμήμα Παπάγου γίνεται σε όλα τα αστυνομικά τμήματα των Δήμων: ξεδοντιάζονται! Μόλις χθες είχαμε φονικό μέρα μεσημέρι στον Γέρακα. Πριν από λίγους μήνες...

πάλι στον Γέρακα ένας ιερέας σφαγιάστηκε από Πακιστανούς μέσα στο σπίτι του. Ποια προστασία έχουν οι πολίτες; Καμία. Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού πασχίζει πλέον εκ των ενόντων να σώσει την κατάσταση. 
Ιδού η ανακοίνωση του Δήμου:
 

Χολαργός, 17 Ιουλίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με αφορμή τη συγχώνευση Αστυνομικών Τμημάτων
Εφαρμόστηκε το σχέδιο αναδιάρθρωσης Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας και στο Δήμο μας.
Σύμφωνα με το σχέδιο τα δύο Αστυνομικά Τμήματα και τα δύο Τμήματα Ασφάλειας Παπάγου και Χολαργού συγχωνεύθηκαν σε ένα, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο του Α.Τ. Χολαργού, επί της οδού Υμηττού 54 στο Χολαργό.
Σε πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάση Βαλυράκη και της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου κας Μαρίας Δημάκου,  με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Αναγνωστάκη και τους Αξιωματικούς Διευθύνσεων,  ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι όλο το προσωπικό, 64 άτομα από το Αστυνομικό Τμήμα και 38 άτομα από το Τμήμα Ασφάλειας συνολικά, θα παραμείνουν στην οργανική δύναμη του Τμήματος, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι περιπολίες πεζών και οχημάτων ανά 8άωρο.
Επίσης από τις αρχές Μαρτίου η Δημοτική Αστυνομία και το Τμήμα Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Κατάστημα Παπάγου, επί της οδού Αναστάσεως 90 (τηλέφωνα επικοινωνίας 2132027118 - 2132027119 και 2132027115).
Τέλος ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού υλοποιεί από το 2016 το πρόγραμμα «Ασφαλής Γειτονιά» με στόχο την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών  μας, όπου τρία αυτοκίνητα ιδιωτικής εταιρίας security εκτελούν περιπολίες σε όλη την πόλη κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από 22:00  έως 06:00, καθώς  και πεζοπόρος φύλακας βρίσκεται στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου κατά τις ώρες 19:00 έως 03:00.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι κάτοικοι της πόλης μας μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα:
·         Άμεση Δράση: 100
·         Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού: 210 6511657
·         Ιδιωτική Εταιρία Security: 210 6713063-4
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

indobserver
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...