Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ πρώην Διευθυντη της ΕΛΣΑΤ! (upd)Όλοι στην δίκη που θα γίνει για τον Ανδρέα Γεωργίου τον υπεύθυνο της ΕΛ.ΣΤ.Α. [Ελληνική Στατιστική Αρχή] που καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό σε θάνατο φουσκώνοντας τα στοιχεία από 4% που ήταν σε 15,1 % για να καταδικάσει έναν λαό και μία χώρα σε θάνατο, όλοι μαζί στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ
=> Αθήνα - Κυρίλλου Λουκαρέως 14, Αμπελόκηποι <=
Δηλώστε την Συμμετοχή σας: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ [facebook].
Για Ιστορία: Την περιόδο 1989 - 2010 υπήρξε στέλεχος του Δ.Ν.Τ. ο Α. Γεωργίου. Δεν περιγράφουμε άλλο, πως όλα ήτανε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ να μας οδηγήσουν εδώ ως τεχνικό έλλειμμα του 15.1% που ήτανε το πραγματικό του 4%.
- Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος της επιτροπής της ΕΛ.ΣΤ.Α.: "Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15.1% από την Eurostat. Έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας."
Επίσης μέχρι ο "κατοχικός" Πρωθυπουργός και ο "κατοχικός" Υπουργός Εθνικής Αμύνης, παραδέχονται ως δήθεν τότε Αξιωματική Αντιπολίτευση των δυό τους κομμάτων [Σ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ.], και σήμερα απλά ΣΙΩΠΟΥΝ και ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ακόμα στις Προηγούμενες Κυβερνήσεις Γ. Α. Παπανδρέου κι όπως επί την συνέχεια του Α. Σαμαρά - Ε. Βενιζέλο:Όχι Στην Συνταγματική Αναθεώρηση από το Υπάρχον Πολιτικό Σύστημα και τους 300 Πολιτικούς Προδότες!

asimpiestos

theodorovias 


(upd)

 
Σχόλιο από The Secret Real Truth: Πρός τρολ του συστήματος και του παρακράτους που έκαναν την Ελλάδα μας μπου....ο:

Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου για τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου που δικάζεται για παράβαση καθήκοντος.

Το δικαστήριο διέκοψε την σημερινή συνεδρίασή του μετά την αγόρευση του Εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε την ενοχή του άλλοτε επικεφαλής της Αρχής αποδεχόμενος το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του κ. Γεωργίου, μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.

Σύμφωνα με την κατηγορία ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος υπέγραψε την αναθεώρηση προς τα πάνω του ελλείμματος της χώρας , διατηρούσε επί μερικούς μήνες, Αύγουστος έως Νοέμβριος 2010, την θέση του στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ενώ ήδη είχε αναλάβει επικεφαλής της Αρχής και επίσης δεν συγκαλούσε το Διοικητικό της Συμβούλιο με αποτέλεσμα, κατά το κατηγορητήριο, η απόφαση για την αποτίμηση των αναθεωρημένων στοιχείων για το έλλειμμα του 2009 να μην έχει την σύμφωνη γνώμη των μελών της Διοίκησης.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό, ο κατηγορούμενος όφειλε να ακούει τις απόψεις των άλλων μελών του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, κάτι που δεν έκανε, επιδεικνύοντας ασέβεια στον νόμο αλλά και στη συλλογικότητα.

O Εισαγγελικός λειτουργός ανέφερε πως ο κατηγορούμενος «ήθελε να μετατρέψει την ΕΛΣΤΑΤ σε ενός ανδρός αρχή» προσθέτοντας πως όλα αυτά συνέβησαν την πιο «σημαντική στιγμή ιστορικά από την ίδρυση της ΕΛΣΤΑΤ».

«Υπήρχε έντονη ανάγκη εκείνη την περίοδο να σταθεί στο ύψος της η ΕΛΣΤΑΤ. Ο Ανδρέας Γεωργίου όφειλε να δώσει βήμα στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και να ακούει τις απόψεις τους. Παρέβη τον σεβασμό στον νόμο και στην ομάδα, στην συλλογικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας.

Αναφερόμενος στο θέμα της παράλληλης απασχόλησης του κ. Γεωργίου, ο εισαγγελέας σημείωσε: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται». Μάλιστα, στην αγόρευσή του, ο εισαγγελικός λειτουργός διατύπωσε προς τους δικαστές το ερώτημα εάν τελικά ο κατηγορούμενος θα είχε επιλεγεί για τη θέση του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, σε περίπτωση που είχε αποκαλύψει την παραμονή του στο ΔΝΤ για το επίδικο διάστημα μερικών μηνών.

Η δικαστική αίθουσα ήταν κατάμεστη από δεκάδες πολίτες και μέλη οργανώσεων, τα οποία επευφημούσαν τον εισαγγελέα για την πρόταση ενοχής που υπέβαλε φωνάζοντας «αυτός είναι εισαγγελέας». Όταν, δε, ολοκληρώθηκε η εισαγγελική πρόταση-αγόρευση άρχισαν να χειροκροτούν φωνάζοντας «ζήτω η Ελλάς».

Οι παρεμβάσεις του κοινού στη δίκη του κ. Γεωργίου είναι συνεχείς, με την πρόεδρο να προσπαθεί να συνετίσει τους πιο «εκδηλωτικούς». Μάλιστα, σήμερα διέταξε τη 48ωρη κράτηση μίας εκ των ακροατών που είχε παρέμβει αρκετές φορές διακόπτοντας τη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργίου δικάζεται κατόπιν έφεσης υπέρ του νόμου που άσκησε η Εισαγγελία κατά της αθωωτικής απόφασης που εξέδωσε για την υπόθεση το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...