Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

73 σεισμικές δονήσεις στο Chateau d’Oex, στην Ελβετία, καθώς το CERN σπάει νέα αρχεία συγκρούσεων σωματιδίων.


Περισσότεροι από εκατό σεισμοί κλονίζουν την Ελβετία από τότε που το CERN ξεκίνησε τα νέα πειράματα, τις τελευταίες 48 ώρες. Μόνο σήμερα, περίπου 73 σεισμοί χτύπησαν το Château d’Oex, με σεισμό 4.2 ρίχτερ ,που έγινε αισθητός σε μεγάλο μέρος της Ελβετίας.

Μετά τον σεισμό 4.2ρίχτερ , μερικοί άνθρωποι ανέφεραν θορύβους και βραχίονες μετά την ανάδευση που διήρκεσε μεταξύ 2 και 10 δευτερολέπτων ανάλογα με τη θέση.

Στις 28 Ιουνίου 2017, το CERN έσπασε ένα νέο ρεκόρ φωτεινότητας για τον LHC, με άλλα λόγια τον αριθμό πιθανών συγκρούσεων ανά δευτερόλεπτο και ανά μονάδα επιφάνειας.

Μήπως αυτή η ενισχυμένη δραστηριότητα στο CERN προκάλεσε αυτό το σμήνος των σεισμών;

Το LHC, που διευθύνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN), είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο μηχάνημα στον κόσμο και χρησιμοποιείται για να συγκρούσει σωματίδια κοντά στην ταχύτητα του φωτός σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για τη φυσική και τη δυνατότητα παράλληλων συμπάντων.Μερικοί έχουν ήδη υποστηρίξει ότι τα νέα πειράματα σούπερ υψηλής ενέργειας στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων του CERN (LCH) θα μπορούσαν να ευθύνονται για τους τεράστιους σεισμούς που έπληξαν την Ιταλία τον Αύγουστο και αυτόν τον μήνα.

Φαίνεται ότι το CERN προσπαθεί σκόπιμα να δημιουργήσει ένα αστέρι, αλλά ο πλανήτης θα υποστεί σεισμούς στις αποτυχίες τους.

http://strangesounds.org/2017/07/swarm-of-73-earthquakes-chateau-doex-in-switzerland-as-cern-breaks-new-particule-collision-records.htmlΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...