Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Τελειώνει η Ευρώπη.... Φρανκφούρτη: Περισσότεροι οι αλλοδαποί από τους Γερμανούς κατοίκους


Πιο συγκεκριμένα το 51,2% των πολιτών που διαμένουν στη Φρανκφούρτη είναι αλλοδαποί ενώ το 44,7% των ατόμων που κατοικούν στη Φρανκφούρτη είναι δεύτερης και τρίτης γενιάς μετανάστες. 

Στη Φρανκφούρτη οι Γερμανοί είναι... ξένοι στην ίδια τους την πόλη. Όπως επισημαίνουν γερμανικά δημοσιεύματα, ο αριθμός των αλλοδαπών- μεταναστών και προσφύγων-στη Φρανκφούρτη ξεπερνά τον αριθμό των Γερμανών πολιτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα και αφορούν το έτος 2015, το 51,2% των πολιτών που διαμένουν στη Φρανκφούρτη είναι αλλοδαποί. Το 44,7% των ατόμων που κατοικούν στη Φρανκφούρτη είναι δεύτερης και τρίτης γενιάς μετανάστες. 

"Στην πόλη μας είμαστε μειοψηφία", δήλωσε η Σίλβια Βέμπερ, γενική γραμματέας Ενσωμάτωσης στο ραδιοφωνικό δίκτυο της Φρανκφούρτης Frankfurter Rundschau. "Tρία στα τέσσερα παιδιά κάτω των έξι ετών είναι από οικογένειες μεταναστών. Στη Φρανκφούρτη οι κύριες χώρες προέλευσης μεταναστών είναι η Τουρκία (12,9%), η Κροατία (7,3%) και η Ιταλία (7,2% )'', πρόσθεσε.

Επεσήμανε ωστόσο:"Έχουμε μειονότητες σε μεγάλους αριθμούς στη Φρανκφούρτη χωρίς όμως να υπάρχει μία ομάδα με σαφή πλειοψηφία.Οι Τούρκοι μετανάστες είναι μία μεγάλη μη γερμανική μειονότητα που έχει εγκατασταθεί στη Φρανκφούρτη και εκπροσωπεί σχεδόν το 13% του πληθυσμού". 

Τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών έδειξαν επίσης πως, το 61% των πολιτών που κατοικούν στη Φρανκφούρτη κι έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό, προέρχονται από άλλες χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης.

Η Φρανκφούρτη είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας κι έχει πληθυσμό πάνω από 700 χιλιάδες κατοίκους. 

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ
Η Νέα Τάξη καταστρέφει την Ευρώπη και την Γερμανία...
Κι ο προσφάτως αποθανών πρώην καγκελάριος Χέλμουτ Κολ τάφηκε με την κατάπτυστη κατοχική (για εμάς τους Ελληνες) σημαία της Ε.Ε.!!!! 
Θα ήταν φαίνεται από τους πολύ αγαπημένους της ΝΤΠ....
Ενοποίησε την Γερμανία προφανώς για να ξεκινήσει το νέο σχέδιο εποικισμού της Ευρώπης με κυρίαρχο παίκτη την ενωμένη και δυνατή Γερμανία...ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...