Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Ρε μ@κ@κ@ς δημοσιογραφακια του παλαιου συστηματος σας κανουν ΠΛΑΚΑ οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ..#FakeNews συνέχεια: Μπαζιάνα ναι, αλλά συνωνυμία...


Ζούμε στην εποχή των fake news... Γι' αυτό άλλωστε δόθηκε επίδομα σφραγίδας, για να μη χρειάζεται η ψευδεπίγραφη δημοσιογραφική έρευνα, αλλά...
να εγγυάται το κράτος διά της αυθεντίας του, την εγκυρότητα των παρεχομένων πληροφοριών.
Δηλαδή, αν δεν είχαμε το κακό χούι να σηκώνουμε το τηλέφωνο και να διπλο-ελέγχουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε, -πώς να σας το πούμε;- θα την είχαμε πατήσει και εμείς.

Ωστόσο, το κάναμε, ρωτήσαμε το νοσοκομείο, το οποίο μας επιβεβαίωσε ότι η απόφαση ανάθεσης του δικαιώματος παροχής εθελοντικής εργασίας στην κ. Περιστέρα Μπαζιάνα, αφορά βεβαίως την κ. Μπαζιάνα, όχι όμως τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

Δαίμων του τυπογραφείου θα το λέγαμε παλιά αυτό, αλλά τώρα μιλάμε ψηφιακά. Δαίμων της σφραγίδας, ίσως, δαίμων της αϋπνίας των ανθρώπων που αναγκάζονται να ενημερώσουν τον κόσμο σε τόσο κακές συνθήκες, δεν γνωρίζουμε... Πάντως πρόκειται για συνωνυμία.

Ίσως λίγο παραπάνω ύπνος δεν θα έκανε κακό. Για την ακρίβεια όλοι χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο ύπνο, ιδιαίτερα όσοι έχουν λόγους να χάνουν τον ύπνο τους. Αυτή δεν είναι βεβαίως η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Επί τη ευκαιρία αν αντιμετωπίζετε διαταραχές ύπνου, ξέρετε πλέον πού να απευθυνθείτεΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...