Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Είναι η ώρα για το επόμενο βήμα πριν έλθει η κρίση


Του Γ.Ζουγανέλη

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ; ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ή ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ;
Δεν είναι δυνατόν η πολιτική ζωή της χώρας να ασχολείται με το γεγονός ότι κάποιος αφελής και διπλοθεσίτης (άλλο σκάνδαλο) Γαβρόγλου δεν πήγε φαντάρος. Δεν είναι κάτι σημαντικό όταν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα. Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια να ασχολείσθε με το Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ενώ ξέρετε ότι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία είναι ο Καραμανλής και όσοι προηγήθηκαν. Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό. Όλοι έβαλαν ένα λίθο για τη καταστροφή που ζεί ο τόπος. Δεν πρέπει να ξαναπαίξετε τις κούκλες με αυτούς που παριστάνουν τον πολιτικό ενώ ξέρετε ότι είναι ανίκανοι και ψεύτες. Είναι καιρός να κάνετε ένα σημαντικό βήμα. Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι πολύ λίγοι για την περίπτωση και στην Ελλάδα δεν βλέπω κάτι σοβαρό. Είναι αμαρτία να αφήνετε όλοι να χάνεται ο χρόνος με άσκοπες δοκιμές χωρίς ένα αποτέλεσμα. Η Τράπεζα Ανάπτυξης θα γίνει ο τάφος τους. Το ΧΘΕΣ έχει τελειώσει. Μη το βασανίζετε. Τελείωσε. Έχει φύγει. Αυτοί όλοι τελείωσαν, το ξέρουν οι ίδιοι, το ξέρουν και οι έξω. Με ένα "κρά" θα γίνουν καπνός.

Εγώ πολιτικός δεν είμαι, απο πολιτική όμως ξέρω πάρα πολλά και πολλά ξέρω. Βλέπω και απο τα δύο μάτια. Αυτοί νομίζουν ότι βλέπουν απο το ένα. Το μυστρί του Καραμανλή είναι και νυστέρι. Το σκούντημα είναι πολύ κοντά. Το περιμένω και εγώ με πολύ περιέργεια, γιατί όλα είναι γκαστρωμένα.

Η ΚΡΙΣΗ

Αν θυμάμαι καλά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη χώρα εκλογές δεν γίνονται. Μια χρεοκοπία μπορεί να θεωρηθεί σαν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, που μπορεί να κρατήσει πολύ. Φόβος, φτώχεια, αποφυγή γνώσης και επίγνωσης είναι βασικά όπλα στη φαρέτρα κάθε παλαιού και νέου "φεουδάρχη". 

zcode-gr.blogspot.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...