Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ,ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!ΓΡΑΦΕΙ Η ΡΙΤΑ :

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Β.ΜΠΑΝΤΙΔΗ ΤΗΣ 9/8/17,ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ nyxtobaths.blogspot.gr ,ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ,ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!

ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΥΛ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΠΩΣ ΘΑ ΈΦΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΕΣ ΠΛΕΟΝ!

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΑΥΤΟ ΣΤΑ Favorites ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΝΗΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ,ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ,ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΔΟΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΖΗΛΟ ΒΙΒΛΙΚΟΥ ΖΗΛΩΤΗ ΠΛΕΟΝ!

ΔΕΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΙΣ ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΩΚΟ ΚΑΙ ΣΕ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝΕ» ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΙΜΙΝΟ!


Δείτε στο βιντεο που ακολουθεί την αναγγελία των αποκαλύψεων … απο το 44:00
triklopodia
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...