Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ


Ζούμε στην εποχή που οι ταγματασφαλίτες πρώην κουκουλοφόροι αντί να κρύβονται κυκλοφορούν χωρίς κουκούλα και εγκληματούν χωρίς τσίπα και με απέραντο θράσος ,κατέχοντας κυβερνητικές θέσεις , και οι δικοί τους πράκτορες ,ρημάζουν τον κόσμο κάτω από την επαναφορά της νομιμοποίησης της κουκούλας , ώστε να μην συλλαμβάνονται και επιχειρούν να επιβάλλουν την θέληση των αφεντικών τους ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στα εκατομμύρια του λαού μας και με έναν πρωθυπουργό να δηλώνει πως οι μολότοφ δεν είναι κακές αρκεί να βρίσκεσαι από την πλευρά αυτών που τις ....ρίχνουν !!!!!!
Στην εποχή που ωμά δηλώνουν πως καταδικάζουν την βία απ΄όπου κι αν προέρχεται αρκεί να μην είναι ....αριστερή !
Ζούμε την αναστροφή των πάντων ,όπου ο φασισμός ονομάζεται "αντιφασισμός" , ο χαφιεδισμός "αποκάλυψη" , ο ρουφιάνος "νομοταγής πολίτης" ,η δειλία και η προδοσία "σώφρων συμπεριφορά" ,η κτηνωδία . η σωματεμπορία και ο βίαιος εποικισμός "αλληλεγγύη" οι διωγμοί των Ελλήνων "αναγκαίο κακό ",οι εγκληματικές οργανώσεις "κυβέρνηση" ,οι επίορκοι που κατάργησαν το Σύνταγμα "Συνταγματικό τόξο" ,
οι φτωχοί "φοροφυγάδες" και οι πραγματικοί φοροφυγάδες "άτομα που απλά ....ξέχασαν να δηλώσουν μερικά εκατομμύρια" !
Στην εποχή που το να αγαπάς την πατρίδα σου συνιστά έγκλημα και θα πρέπει να απολογείσαι !
Στην εποχή που το ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ΑΜΥΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ το αποκαλούν ρατσισμό και εθνικισμό θέλοντας βέβαια να πούνε ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ για να θέτουμε σωστά και τις έννοιες των λέξεων .
Στην εποχή που η δημοσιογραφία δεν εξυπηρετεί την αλήθεια αλλά έγινε η πόρνη των δυναστών και αν υπάρξουν φωνές ,πνίγονται ,στραγγαλίζονται ,καταπίνονται ,προκειμένου να μην ακουστούν .
Ακόμα και η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ δεν τους αγγίζει ,μας φέρονται ως νήπια και προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν και να μας ξεγελάσουν με χάντρες και καθρεφτάκια NOVARTIS που έχουν παραγραφεί .
ΝΑΙ ,ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ,ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ .
Γιατί ....τα εγκλήματα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ "κύριοι " δεν παραγράφονται εσαεί !
ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ !


Ε.Σουραβλά
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...