Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Έφτασε η ώρα να ξεσηκωθούμε, οι νέες ταυτότητες δεν θα περάσουν.Έφτασε η ώρα να ξεσηκωθούμε, οι νέες ταυτότητες δεν θα περάσουν.

Σχόλιο ιστολογίου:

δεν υπάρχουν περιθώρια για την κυβέρνηση Τσίπρα, έφτασε η στιγμή να αντιδράσουμε, ή εμείς ή αυτοί.
Οκτώ (8) ολόκληρα χρόνια ανεχτήκαμε την βαρβαρότητα τους, το μίσος τους προς τον Ελληνικό λαό και την Ορθοδοξία, μέχρι εδώ ήταν.


Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

(ΒΙΝΤΕΟ) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2019 ( ΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ) ... Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ...https://www.youtube.com/watch?v=pI9s4TuNS3o

Σημεία των καιρών - Έτσι θα γίνει το ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης: στο DNAhttps://www.youtube.com/watch?v=-4NJ_T7ooRs


Το βίντεο αναφέρεται στην άγνωστη για τους περισσότερους τεχνολογία εγγραφής ψηφιακών δεδομένων (digital data) στο DNA, η οποία θα αντικαταστήσει την τεχνολογία των σκληρών δίσκων και θα δώσει ασύλληπτες δυνατότητες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές - μια τεχνολογία για την οποία η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για την εξέλιξή της. Η τεχνολογία αυτή είναι που θα χρησιμοποιηθεί για το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πάνω στο ανθρώπινο σώμα, στο ανθρώπινο DNA και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί εν δυνάμει και κατά την έκδοση της νέας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, μέσω της Ιριδοσκόπησης (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού), Παλαμοσκόπησης (σκανάρισμα των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης του χεριού) και Δακτυλοσκόπησης (σκανάρισμα αντίστοιχα του δακτύλου). Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν από τον κάθε πολίτη κατά την έκδοση της νέας Ταυτότητας και είναι τα λεγόμενα Βιομετρικά Στοιχεία. Μαζί με αυτά όμως κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί οτι κατά την έκδοση της ταυτότητας δεν θα χαραχτούν και δεδομένα πάνω στο DNA μας με τη νέα αυτή τεχνολογία. Το σίγουρο πάντως είναι οτι αυτή θα είναι η τεχνολογία του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ που θα χρησιμοποιήσουν οι Πρόδρομοι του Αντιχρίστου (σε συνδυασμό με την Ιριδοσκόπηση, Παλαμοσκόπηση και Δακτυλοσκόπηση) και στη συνέχεια ο ίδιος ο Αντίχριστος θα επιβάλει υποχρεωτικά σε όλον τον πλανήτη, ώστε αν δεν έχεις πάνω σου (στο DNA) χαραγμένο το νούμερό σου, με το οποίο θα κάνεις τις συναλλαγές σου, θα βρίσκεσαι εκτός συστήματος και δεν θα μπορείς ούτε να πουλάς, ούτε και να αγοράζεις.
Άλλα όμως τα σχέδια του ανθρώπων και άλλα του Θεού.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ megasfilippos ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ:https://www.youtube.com/watch?v=a__8eMJ7EK0eleftheroiellines
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...