Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Η Ελλάδα είναι ΦΩΣ και μόνο ΦΩΣ


Γράφει η Σοφία Λαζάρου

Ο πόλεμος, ο πόλεμος με όπλα, η απειλή να πάρουν γη πατρίδας, δεν χρησιμοποιείται εναντίον σας, γιατί αυτό θα σας κάνει μια γροθιά. Αυτό από μόνο του, είναι ικανό στο να κάνει τον κάθε έναν Έλληνα, μόνος του να σηκωθεί να μπει μπροστά, να προτάξει τα στήθη του, με μια εσωτερική απόφαση αδιαπραγμάτευτη, να πολεμήσει μέχρις εσχάτων και για τίποτε να μην κάνει πίσω.
Το έχουν κάνει αυτό στο παρελθόν σας και είδαν ότι έχασαν, είδαν αυτό που περιγράφουμε παραπάνω.
Το κάνουν λοιπόν ύπουλα, πισώπλατα, όπως έχετε δει , με τα οικονομικά και όλα αυτά.
Γιατί αυτά δεν μπορούν να σας ξεσηκώσουν, ενώ βλέπετε περί τίνος πρόκειται?
Ρωτάτε, και μόνοι σας και έχετε κατηγορήσει τον εαυτό σας ως "καναπεδατους", ως "πολεμιστές" του πληκτρολογίου.
Ειρωνεύεστε τον ίδιο σας τον εαυτό, ως "Ελληναρα" και δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε, πως υποτιμάτε, υπονομεύετε αυτό που είστε και πως παίζετε το παιχνίδι τους. Μιλάτε για την φτωχή, μικρή, ανίκανη, ζητιάνα κ.λ.π. Ελλάδα. Δεν είναι η Ελλάδα όλα αυτά, αλλά το κράτος. Η Ελλάδα είναι ΦΩΣ και μόνο ΦΩΣ και έχει τη δύναμη του. Προσέξτε τι λέτε και πως παίζετε το παιχνίδι της υπονόμευσης σας.
Έχετε αναρωτηθεί για όλα αυτά τα οικονομικά μέτρα για τα μνημόνια και όμως δεν εξεγείρεστε. Θυμώνετε, οργίζεστε, νοιώθετε άπειρα συναισθήματα, αλλά δεν εξεγείρεστε.
Να γιατί:
Ο Έλληνας εξεγείρεται για το ΧΩΜΑ ΤΟΥ. Αυτό είναι το μόνο ικανό.
Γιατί αυτό το χώμα, έχει από κάτω τους νεκρούς του και από πάνω τους ναούς του.
Αυτό δημιουργεί ένα άξονα νοητό, που ενώνει τον ουρανό με την γη, είναι η εκδήλωση του ΙΕΡΟΥ στον χώρο.
Τα μνημόνια αντιπροσωπεύουν το βέβηλο, αντιπροσωπεύουν την "άξια" ( με την υλική έννοια), το χώμα αντιπροσωπεύει ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ (τις ιερές). Μόνο για τις αξίες μπορείτε να ξεσηκωθείτε και να πολεμήσετε μέχρις εσχάτων, όχι για την "αξία" (υλική). Αυτός ο "ιερός άξονας, είναι αυτός που σας κρατάει, είναι αυτός στον οποίο σαν λαός στηρίζεστε. Δεν θα πούμε για άλλους λαούς, αλλά για εσάς αυτό είναι, αυτό είναι το κέντρο σας, αυτή η δύναμη σας. Δεν έχει καμιά σημασία αν το ξέρετε η όχι, δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό ενεργοποιείται ακόμα και σε αυτούς που δεν το ξέρουν, όταν έρθει η ώρα.
Η πολιτική γενικά και λέξεις και έννοιες, έχει σκοπό να σπάσει αυτόν τον άξονα που σας κρατά. Λέξεις, έννοιες τύπου "εθνικιστής, ιμπεριαλιστής κ.λ.π." έχουν σκοπό την αποκοπή αυτή, το σπάσιμο του άξονα.
Από την άλλη Λέξεις όπως "πατριώτης, πατρίδα, κ.λ.π " έχουν σκοπό την χειραγώγηση αυτής της δύναμης, τον έλεγχο της και την "εκδήλωση" στα μέτρα που θέλουν.
Μόνοι σας, μόνο μόνοι σας, όταν έρθει ο χρόνος, μακριά από τις έννοιες της ΕΛΙΤ ( όλες είναι βγαλμένες από ΕΛΙΤ μην έχετε καμιά αμφιβολία, ότι προσωπείο και αν φοράνε) θα κάνετε αυτό που πρέπει. Αυτό που ο ζωντανός ιερός σας άξονας θα ενεργοποιήσει
Το ΧΩΜΑ, ερμηνεύεται μέσα σας ως εξής: χ= χώρος, ω= άπειρο, μ= μήτρα,

α= αρχή, αναγέννηση. Δηλ. ο χώρος απείρως και αενάως μέσα από τη μήτρα (χώμα) αναγενναται.

Η ΧΩΡΑ με ανάλογο τρόπο,= Στο χρόνο αενάως ρέει η αναγέννηση μου. Καταλάβατε τώρα τι κινητοποιεί εσωτερικά σας η χώρα και το χώμα?

Την άπειρη αναγέννηση σας, στο χώρο και στον χρόνο


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...