Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

ΑΛΗΘΕΙΑ, υπάρχει περίπτωση νά ΜΑΘΟΥΜΕ ποτέ μας, ΤΙ ακριβώς ΓΙΝΕΤΑΙ σε αυτόν τον τόπο; ; ;


ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;
ΚΑΙ ΠΩΣ;

Τελικά, υπάρχει πράγματι ένας υπόγειος ηλεκτρομαγνητικός δίαυλος που ενώνει την Virginia των ΗΠΑ, με την ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης, εδώ στην Αττική;...

Λοιπόν, λίγο νοτιότερα και σε απόσταση τριών μόλις χιλιομέτρων από την Νέα Μάκρη, στη γενική περιοχή της οποίας εκδηλώνεται το "Μαγνητικό Μάτι" του διαύλου, βρίσκεται η περιοχή που ονομάζεται "Μάτι" Αττικής.!!!!

Η βάση της Νέας Μάκρης, που απείχε 8 περίπου χιλιόμετρα από την κορυφή του βουνού, ήταν μια μεγάλη βάση τηλεπικοινωνιών του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού (NAVCOMMSTA), υπόγεια κατά το μεγαλύτερο της μέρος.

Είδαμε ότι το Μαγνητικό Παρατηρητήριο Πεντέλης καταγράφει συχνές και ασυνήθιστες - σε παγκόσμιο επίπεδο - έντονες εξάρσεις της έντασης του γεωμαγνητικού πεδίου στην περιοχή, που πολλές φορές φτάνουν σε κλίμακα «σφοδρής γεωμαγνητικής καταιγίδας».

Είδαμε μια επιστημονική μελέτη, σύμφωνα με την οποία αυτές οι διακυμάνσεις ταυτίζονται χρονικά με σεισμικές δονήσεις, συγκεκριμένα στην περιοχή της Πεντέλης («Αυτός ο χρονικός συσχετισμός είναι εντονότερος στην «γειτονιά» του Μαγνητικού Παρατηρητηρίου Πεντέλης και εξασθενεί γοργά με την αύξηση της απόστασης απ' αυτό· ο βέλτιστος συσχετισμός παρατηρείται εντός ακτίνας 250 χιλιομέτρων από την Πεντέλη.»)...ΕΔΩ

http://filosofia-erevna.blogspot.com/2018/08/virginia.html


"Ιωάννης Καποδίστριας"


odysseiatv 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...