Χεριαγωγημένο και το κίνημα των "Αγανακτισμένων" στις ΗΠΑ;


Τελικά οι σημερινοί κοσμοκράτορες ελέγχουν και το κίνημα των "Αγανακτισμένων" στις ΗΠΑ. Είχαμε αναφερθεί παλαιότερα για το κίνημα των "Αγανακτισμένων" στην Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες όταν αυτό βρισκόταν στην κορύφωσή του. 


Αποτελεί μια ακόμη απόδειξη οτι οι επαναστάσεις τις περισσότερες φορές πυροδοτούνται ή "καπελώνονται" απο το ίδιο ιερατείο που διοικεί την ανθρωπότητα.


Έτσι και στις ΗΠΑ εμφανίστηκε το κίνημα "Occupy" που καλεί τους πολίτες να καταλάβουν την Wall Street και άλλες πλατείες των ΗΠΑ.


Τα αιτήματά τους είναι "Η δύναμη στον λαό", μιλάνε εναντίον των Τραπεζιτών πάντα χωρίς να αναφέρουν την καταγωγή τους και τα ονόματά τους και ταυτόχρονα είναι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της Παγκοσμιοποίησης.


Πρέπει να αναφέρουμε ότι στην Ελλάδα μεγάλη μερίδα των Αγανακτισμένων ήταν ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκοσμιοποίηση και αυτό ήταν θετικό. Η πλειοψηφία όμως των καθοδηγητών ήταν Νεοταξική.


Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο όταν ο άγνωστος ομιλητής ανεβαίνει στο βήμα και μιλάει εναντίον των τραπεζιτών, τον χειροκροτούν. Όταν όμως γυρίζει το πλακάτ που κρατάει και ξεκινάει να λέει ότι όλοι οι πόλεμοι των ΗΠΑ έγιναν για το Ισραήλ και αμφισβητεί τη κατεστημένη άποψη για την 11/9 τον αποδοκιμάζει μια μεγάλη μερίδα των Αγανακτισμένων και μια γυναίκα του ρίχνει το πλακάτ.


Όπως καταλαβαίνετε η κριτική στο Ισραήλ και τους Εβραίους απαγορεύται ακόμη και μέσα στο κίνημα των "Αγανακτισμένων" παρόλο που όλοι οι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι Εβραίοι.


Είπαμε οι "περιούσιοι" φροντίζουν να ελέγχουν και την αντιπολίτευση όπως έλεγε και ο Εβραίος Λένιν.


πηγη
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger