-->

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ - ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.


Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ - ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.
Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΧΩΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩΝΤΑς ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΠΑΡΟΝ -ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΕΥΘΕΙΑ, ΤΗ ΜΟΝΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ.

ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΣΔΙΑΤΑΤΗ ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,(ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΤΗΝ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ), ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΟ.

ΤΟΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΜΗΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕς, ΟΛΕς ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕς ΨΥΧΕς ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΦΩς  ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΠΑΞΙΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕς ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗς ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ Δ Ε Ν  ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗς ΠΕΡΙΕΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΤΡΙΞΙΑΚΗ ΓΑΙΑ
ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ, ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΑΠ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.


ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΦΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.
...ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ....ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ!,ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΤΗ ΔΩ Η ΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ.
...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΗ ΜΕ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΕΙ , ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΙΚΙΛΑ, ΜΕ ΤΟΠΟΥΣ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΛΕΥΚΟ, ΜΕ ΒΛΑΣΤΗΣΗ, ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑΣ  ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ , ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ,
Η ΕΥΤΥΧΙΑ
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΛΙΣΕ ΜΕ ΤΗ ΣΟΦΡΩΣΥΝΗ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ , ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΟΙ ΠΥΛΕΣ Θ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ.
ΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΣΕΤΕ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΑΙΑ ΔΙΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΡΜΗ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΛΗΣΜΟΝΗΘΗΣΑΝ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.
ΕΣΣΕΤΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΜΙΛΗΚΤΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.
ΕΣΣΕΤΑΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΙΣ.


ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΣΕΤΑΙ.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth Blogger