-->

Μυστικό σχέδιο του Ελβετικού στρατού σε περίπτωση ΔΙΑΛΥΣΗΣ της Ευρώπης!

 Μυστικό σχέδιο του Ελβετικού στρατού σε περίπτωση ΔΙΑΛΥΣΗΣ της Ευρώπης!
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων για ένα επιχειρησιακό σχέδιο της Ελβετίας με την κωδική ονομασία Stabilo Due, το οποίο προετοιμάζει την αντιμετώπιση μιας γενικευμένης σύρραξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε περίπτωση διάλυσης της, μετά και την σφοδρή οικονομική κρίση που έχει πλήξει τις χώρες μέλη.

Σύμφωνα λοιπόν με το Russia Today, η μέχρι στιγμής ουδέτερη χώρα, εκφράζοντας ήδη ανοιχτά τις ανησυχίες της για το πού βαδίζει το μέλλον της Ευρώπης, διεξάγει στρατιωτικές ασκήσεις για να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο αναταραχών στα σύνορα της, αλλά και την αντιμετώπιση ισχυρού μεταναστευτικού ρεύματος από τις χώρες του Νότου.

Οι ασκήσεις αυτές έχουν ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη καθώς η Ελβετία ανησυχεί για το ενδεχόμενο αποδιοργάνωσης των στρατευμάτων των γειτονικών χωρών σε περίπτωση γενικής αστάθειας στην ευρωζώνη.

«Δεν αποκλείω την αναγκαιότητα της παρέμβασης του στρατού τα επόμενα χρόνια» φέρεται να δηλώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελβετίας Ουελι Μαουρερ.

Ο γενικός διοικητής του Ελβετικού Στρατού Αντρέ Μπλάτμαν αποκάλυψε ότι σε τέσσερα στρατηγικά σημεία της χώρας έχουν ενισχυθεί τα στρατεύματα με 1.600 στρατιώτες.πηγή
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger