Πως έρχεται αυτή η σκόνη από την Αφρική - Δείτε και ενημερώστε

Picture
Ξυπνάς το πρωί και βλέπεις πάλι μια θολούρα. Ο αέρας μυρίζει έντονα σκόνη. Ανοίγεις την τηλεόραση κι ακούς: "Επικρατούν νοτιάδες που ανεβάζουν τη θερμοκρασία και φέρνουν σκόνη από την Αφρική. Δεν θα βρέξει, γιατί... αυτό το σύννεφο δεν θα φέρει βροχή, το πολύ πολύ να ρίξει κάτι σταγονίτσες ίσα ίσα να μας λασπώσει".

Κι αναρωτιέσαι.... αυτοί οι άνθρωποι που λέγονται μετεωρολόγοι, όταν πάνε στον καθρέφτη τους για να χτενιστούν, ξυριστούν ή κάνουν μέηκ απ -ανάλογα με το φύλλο- ΔΕΝ ντρέπονται που βλέπουν τον εαυτό τους; Γιατί δεν χρειάζεται καν να έχεις τις γνώσεις τους για να δεις τι γίνεται με τον καιρό και πως έρχεται αυτή η σκόνη!

Δείτε τι είδαμε εμείς οι 'άσχετοι' από τους δορυφόρους

To Jet Stream όπως έρχεται από τη Λιβύη 4/2/13 Λεπτομέρεια σε μεγένθυσηΕδώ μπορείτε να δείτε πως χειραγωγείται αυτή η μάζα για να έρθει στη χώρα μας.

Και γεννάται το εύλογο ερώτημα... Γιατί; Γιατί μας φέρνουν τον τελευταίο καιρό κάθε τόσο την σκόνη από την Αφρική;
  1. Γιατί ο καιρός ανοίγει και με τη θολούρα και τα ψευτοσύννεφα μπορούν να καλύψουν καλύτερα τους έντονους αεροψεκασμούς. Σήμερα στην περιοχή του Βόλου ακούμε όλη μέρα τον ουρανό να βογγάει από τα αεροπλάνα, αλλά δεν είναι ορατά.
  2. Μας κουβαλάν μαζί με τη σκόνη και διάφορα βακτήρια και ίσως...  όχι μόνο. Δημιουργούν τεχνητή αιθαλομίχλη. Κατά τα άλλα τους φταίνε τα τζάκια!
  3. Κρύβουν τον ήλιο που είναι πολύτιμος για την κάθε είδους οργανική ανάπτυξη.
  4. Κλέβουν την όποια υγρασία έχει και χρειάζεται η Αφρική. Το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες πλέον. Βλέπουμε τα σύννεφα της Αφρικής να εξαφανίζονται προς τις νότιες ευρωπαϊκές  χώρες ή κάνοντας κύκλο, να προωθούνται, προσπερνώντας την Ισπανία και Πορτογαλία, προς την Αγγλία - μην αναρωτιέστε καθόλου γιατί τους τελευταίους μήνες έχουν πνιγεί στο νερό!


Μερικές δεκάδες μνημόνια, καμιά εκατοστή στικάκια, καμιά ντουζίνα βομβιστικές επιθέσεις, φόροι...  φόροι... φόροι, περικοπές, απωλήσεις, ξεπωλήσεις και... που και ποιος να σηκώσει πια κεφάλι να δει τα χάλια στον ουρανό και να'χει και σάλιο να φωνάξει;

'Hard Times'... Δύσκολοι Καιροί. Το βίντεο που ακολουθεί είναι με τα καμώματα της βδομάδας που πέρασε. Αεροψεκασμοί και HAARP σε όλο τους το μεγαλείο! Το τραγούδι είναι ένα παλίο αμερικάνικο του Stephen Foster  του 19ου αιώνα.

Hard Times from AllNewz on Vimeo.
Let us pause in life's pleasures and count its many tears,
While we all sup sorrow with the poor;
There's a song that will linger forever in our ears;
Oh hard times come again no more.

Tis the song, the sigh of the weary,
Hard Times, hard times, come again no more
Many days you have lingered around my cabin door;
Oh hard times come again no more.

While we seek mirth and beauty and music light and gay,
There are frail forms fainting at the door;
Though their voices are silent, their pleading looks will say
Oh hard times come again no more.

There's a pale drooping maiden who toils her life away,
With a worn heart whose better days are o'er:
Though her voice would be merry, 'tis sighing all the day,
Oh hard times come again no more.

Tis a sigh that is wafted across the troubled wave,
Tis a wail that is heard upon the shore
Tis a dirge that is murmured around the lowly grave
Oh hard times come again no more.

Ω τελειώνουν... τελειώνουν αδέλφια, κάντε κουράγιο, φτάνουμε στο τελικό προορισμό μας, στο λιμάνι της απελευθέρωσης, απλά το καράβι θα κουνήσει λιγάκι... Κρατηθείτε γερά!!!


© AllNewz 
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger