-->

ΒΟΣΤΩΝΗ...MIA ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ....

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΙΜΑ;Ενα πιθανό ψεύτικο σκηνικό με όλους τους δράστες συγκεντρωμένους; μερικοί ακόμη και χαμογελαστοί.Το Hollywood ακόμα δεν έχει δώσει την όψη του πραγματικού αίματος κατάλληλα. Θα νόμιζε κανείς ότι ο τύπος με τα κομμένα πόδια θα ήταν μεγαλύτερη προτεραιότητα από ό, τι κάποια άλλα πράγματα.

Αυτή η εικόνα που βλέπετε, εμφανίστηκε στο Facebook. Αν μη τι άλλο, δείχνει πόσο λίγο οι άνθρωποι εμπιστεύονται την κυβέρνηση. Είναι ο Nick Vogt ένας από τους διαβόητους «ηθοποιούς κρίσης"; Είναι άραγε αυτός ο ίδιο τύπος; Ποιος ξέρει; ίσως όχι.

Μπορεί να μου πεί κάποιος παρακαλώ, γιατί δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ που να στάζει πίσω από αυτόν τον τύπο;.

Μετά τους ηθοποιούς του Sandy Hook ποιός μπορεί να μας διαψεύσει;

Τουλάχιστον, η κυβέρνηση προσπαθεί να μας "προστατεύσει" για να ληφθούν ακόμα περισσότερα μέτρα κατά της τρομοκρατίας.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα μέλη των πυροτεχνουργών της Βοστώνης είχαν προειδοποιήσει για την τρομακτική βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο μαραθώνιο σήμερα. Ως αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που οι βόμβες εξερράγησαν, οι υπάλληλοι άρχισαν να ανακοινώνουν, «είναι μόνο ένα τρυπάνι!" Αυτό σημαίνει λογικά ότι όλοι ενημερώθηκαν για την "βόμβα τρυπάνι" εκ των προτέρων. Διαφορετικά, γιατί να απαντήσουν ", είναι μόνο ένα τρυπάνι";

Σύμφωνα με το Local15TV.com , το Πανεπιστήμιο του Cross Country Coach Mobile, είπε ότι υπήρξαν σκυλιά εντοπισμού εκρηκτικών και στην έναρξη και στις γραμμές τερματισμού, πολύ πριν γίνουν οι εκρήξεις.

«Συνέχισαν να κάνουν ανακοινώσεις απο το μεγάφωνο ότι ήταν απλώς ένα τρυπάνι και δεν υπήρχε λόγος να ανησυχούν. Φάνηκε σαν να υπήρχε κάποιο είδος απειλής, αλλά μας έλεγαν ότι ήταν απλά ένα τρυπάνι. "

Η επίσημη ιστορία των βομβαρδισμών είναι ότι οι τρομοκράτες πυροδότησαν δύο βόμβες στη γραμμή του τερματισμού του μαραθωνίου και ότι η ομάδα πυροτεχνουργών της Βοστώνης εντόπισε ως δια μαγείας μια τρίτη βόμβα ενα μίλι μακριά, εντόπισε τη βόμβα, την εξόπλισε με εκρηκτικές ύλες και ξεκίνησε μια "ελεγχόμενη έκρηξη" όλα σε λιγότερο από μία ώρα! (παράλογο.)

Η επίσημη ιστορία ακούγεται σαν τίποτα περισσότερο από μια ιστορία κάλυψης.

Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

1) Τα σκυλιά εντοπισμού εκρηκτικών ήταν παρόντα κατά την έναρξη του αγώνα και στη γραμμή του τερματισμού, ακόμη και πριν εξερράγουν οι βόμβες.

2) Η αναφερόμενη σύλληψη ενός «Σαουδάραβα" έχει πλέον αποσυρθεί. Προφανώς αυτό ήταν ένα λάθος που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα NY Post.

3) Αντίθετα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προωθούν μια νέα αφήγηση που κατηγορεί "τους ακροδεξιούς" για τη βομβιστική επίθεση, χωρίς ίχνος αποδείξεων για να το υποστηρίξουν.

4) Είναι αδύνατο για μια ομάδα πυροτεχνουργών να έχουν εντοπίσει, να αναλύσουν, να εξοπλίσουν και να πυροδότησουν την τρίτη βόμβα σε λιγότερο από μία ώρα, ειδικά όταν βρίσκονται ένα μίλι μακριά, στο Kennedy Presidential Library.

Info Post
7:29 π.μ.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όπως και χιλιάδες άλλα πράγματα έχουν προβλεφθεί , έτσι και στο Family Guy υπάρχει το μήνυμα ΑΚΡΙΒΩΣ για το χτύπημα στον μαραθώνιο!
Δείτε το βίντεο! Τυχαίο; Δε νομίζω!
         Το πρώτο (αυθεντικό) βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο 

Και το δεύτερο, προφανώς φτιαχτό ...

Τι θέλει να πει ο ''ποιητής''; 

Πηγές άρθρου:
atheatignosi.gr
awakengr.com
--------------------
Κύρια πηγή:greek-observatory
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger