-->

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ: O τουρκικός στρατός χρησιμοποίησε Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους αγνοουμένους από την τουρκική εισβολή του 1974 ως πειραματόζωα σε εργαστήρια κατασκευής χημικών και βιολογικών όπλων.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  Έκθεση του Γκρέκορι Κόπλεϊ  της αμερικανικής εταιρείας μελετών «Defence and Foreing Affairs Strategic Policy» :
O τουρκικός στρατός χρησιμοποίησε Ελλαδίτες  και  Ελληνοκύπριους αγνοουμένους από την τουρκική εισβολή του 1974 ως πειραματόζωα σε εργαστήρια κατασκευής χημικών και βιολογικών όπλων.

Η έκθεση ετέθη υπόψη της αμερικανικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πενταγώνου  και βέβαια είναι ενήμεροι "έλληνες" πολιτικοί.. 

Στο βίντεο που ακολουθεί ο πρόεδρος του συλλόγου "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974" κ. Νίκος Αργυρόπουλοςδιαβάζει την έκθεση,η σύζυγος του αγνοούμενου ήρωα από τον πόλεμο του '74 αντισυνταγματάρχη Παύλου Κουρούπη κ. Μαίρη Κουρούπη μας κάνει "να νιώσουμε και εμείς" για λίγο το δράμα των συγγενών των αγνοουμένων ενώ ο κ. Θανάσης Ζαφειρόπουλος, αιχμάλωτος πολέμου το '74,από τους ελάχιστους "τυχερούς" που επέστρεψαν,περιγράφει μερικά από τα απερίγραπτα μαρτύρια που υπέστη από την θηριωδία των "φίλων-συμμάχων-αδελφών" τούρκων..


rafailnews
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2010-2021 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger