Τι κρύβεται πίσω από το ταξείδι του Τσίπρα στην Τουρκία;;; Τι ειπώθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες;;; Η αποκάλυψη και άλλα πολλά σημαντικά θέματα, στην συνέντευξη των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, στην εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου

 Προσκεκλημένη σήμερα, για μια ακόμη φορά, στην γνωστή στο Πανελλήνιο και στην Ομογένεια,  εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ"και στην ραδιοσυχνότητα του METROPOLIS 95,5, ως διαχειρίστρια του site  attikanea.blogspot.com, συζητήθηκαν:
1.  Το ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ...2. Το νέο κόμμα που ίδρυσαν κάποιοι από τους  διοργανωτές των συλλαλητηρίων, οι οποίοι ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ μ' αυτόν τον τρόπο τον... "αγώνες τους"...3. Το ταξείδι της πρωθυπουργεύουσας μαριονέτας των περιούσιων Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, και στο μυστικό που κρύβεται πίσω απ' αυτό το ταξείδι, η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ...4. Η στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη , που δεν πρόκειται να κάνει τίποτα γι αυτό το μείζον ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ.5. Και τέλος, το ξεβράκωμα του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 


Δείτε την εκπομπή εδώ  
Η συνέντευξη στο 1.41.00'  Καλλιόπη Σουφλήattikanea
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger