«ΟΙ 17 αριθμοί που θα αλλάξουν τον κόσμο»: Η Αθήνα στην πρώτη γραμμή προώθησης των σχεδίων της Νέας Τάξης


Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε η παγκόσμια διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, στην οποία παρευρέθηκε το σύνολο σχεδόν των παγκόσμιων ηγετών. Στη διάρκεια της οι παρευρισκόμενοι δεσμεύτηκαν εκ νέου να…σώσουν τον πλανήτη, από την κλιματική αλλαγή.

Πως θα το κάνουν όμως αυτό πρακτικά; Παίρνοντας πράσινα μέτρα μας είπαν! Τα πράσινα αυτά μέτρα όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές στο El.gr, προβλέπονται όλα μέσα στην Ατζέντα 2030.

Όταν βέβαια οι παγκοσμιοποιητές αναφέρονται σε αυτήν, πολλές φορές δεν την αποκαλούν με το όνομά της, αντιθέτως, αναφέρονται στους 17 «πράσινους» στόχους βιώσιμης ανάπτυξης, που θα έλεγε κανείς πως ακούγονται σχεδόν ιδανικοί, ωστόσο, η υλοποίησή τους περνάει μέσα από την εφιαλτική Ατζέντα 2030 και δεν είναι -εννοείται- αυτό που φαίνονται με μια πρώτη ανάγνωση (δείτε το βίντεο παρακάτω).

Έτσι, για να μην υπάρχουν αντιδράσεις στην εφαρμογή των πράσινων αυτών μέτρων πρέπει οι άνθρωποι να πειστούν για το δήθεν μεγάλο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής. Μα θα πει κανείς, αυτό δεν είναι δύσκολο αφού υπάρχει το διαδίκτυο αλλά και η τηλεόραση με τη συνεχή προπαγάνδα της.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ ωστόσο, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τους 17 στόχους, επειδή δεν έχουν πρόσβαση σε κανένα μέσο ενημέρωσης. Για τον λόγο αυτό, ζήτησε…τεχνολογική βοήθεια, που έδωσε μια εταιρεία που εδρεύει….στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο ΟΗΕ, ανέθεσε στην εταιρεία Out There Impact, τμήμα της γνωστής Out There Media, να ξεκινήσει μια πειραματική καμπάνια που θα στοχεύει Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή.

Η εν λόγω καμπάνια έφερε τον τίτλο «17 αριθμοί που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο» και τα αποτελέσματα της ήταν σύμφωνα με τον ΟΗΕ, τουλάχιστον εντυπωσιακά καθώς ανταποκρίθηκε το 81% των ανθρώπων που έλαβαν τα σχετικά μηνύματα στο κινητό τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα μήνυμα έφθανε μέσω κινητού τηλεφώνου σε παραλήπτες των παραπάνω περιοχών, καλώντας τους να επιλέξουν έναν αριθμό από το 1 έως το 17 προκειμένου να ενημερωθούν για έναν από τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης, δηλαδή της Ατζέντα 2030.

Ο ΟΗΕ έμεινε τόσο ευχαριστημένος μάλιστα, που μόλις την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την Out There Impact, θέτοντας ταυτόχρονα το νέο στόχο να φτάσει το μήνυμα σε 1 δισ. ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τα κινητά τους!

«Είμαστε ικανοποιημένοι που η Out There Impact εμπλέκεται σε μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία. Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν και να εργαστούν προκειμένου να κάνουν πραγματικότητας τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών» ανέφερε μιλώντας στο CNN Greece, η Δάφνη Λουκά, διευθύνουσα σύμβουλος της Out There Impact.

«Η επιτυχία της πιλοτικής καμπάνιας και η υποδοχή που τύχαμε στο SDG Media Summit, σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για τον στόχο της προσέγγισης 1 δισ. ανθρώπων. Η υιοθέτηση από τον ΟΗΕ της Mobucks, της πλατφόρμας που έχουμε αναπτύξει εσωτερικά και χρησιμοποιήσαμε για τις συγκεκριμένες καμπάνιες, δείχνει ότι έχουμε πολλές δυνατότητες προκειμένου να κάνουμε κάτι καλό για την προστασία του πλανήτη».

Όπως βλέπουμε τα γεγονότα παγκόσμια τρέχουν. Δείτε παρακάτω την αλήθεια, για τους 17 στόχους της εφιαλτικής Ατζέντας 2030:


el.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger