Εθνική Ντροπή : Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε τον οικονομικό “δολοφόνο” της Ελλάδας Μάριο Ντράγκι


Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Η Ακαδημία Αθηνών, (αυτή που χειροκροτούσε τον δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο), βράβευσε τον οικονομικό “δολοφόνο” της Ελλάδας Ντράγκι για την οικονομική «σωτηρία» της Ελλάδας (τώρα η σωτηρία μας μετατέθηκε για το 2030, μετά τη δήμευση και του φυσικού αερίου).Εισηγητής για τη βράβευση ο αναδειχθείς σε ακαδημαϊκό o υπηρέτης” της νεοταξικής Τριμερούς Επιτροπής Παπαδήμος ή Παπαδήμιος.

Ο κύριος Παπαδήμος αναδείχτηκε σε ακαδημαϊκό μαζί με τα επίσης “ευωδιάζοντα” κατοχικά άνθη, την Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα (8-2-2005 http://www.youtube.com/watch?v=qRNHI7uw9o0), τον Μιχαήλ Σταθόπουλο τον Ανανιακό κτλ και τον Βασίλη Ράπανο, τον του Σημίτη, αφού είχε διοριστεί ως πρωθυπουργός της Ελλάδας για να δημεύσει οριστικά την οικονομία μας με το PSI του.

Γνωρίστε το PSI του κατοχικού ακαδημαϊκού Παπαδήμιου που κατέστρεψε τελείως την οικονομία της Ελλάδας,δημεύοντας, τις ελληνικές τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, έλληνες ιδιώτες επενδυτές ελληνικών ομόλογων κτλ. Το περιγράφει εξαιρετικά (σώστε το), ο δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ, του οποίου αγνοείται χωρίς κανένα στοιχείο η δημοσιογραφική αλλά και η άλλη τύχη τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι να είναι καλά.

Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Zvws3CjWAV8


odosdrachmis.gr
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger