-->

Οι Τούρκοι βομβαρδίζουν κατοικημένες περιοχές στο συριακό Κουρδιστάν Line ενημέρωση


Χιλιάδες άνθρωποι έφυγαν σήμερα για να γλυτώσουν από τις αεροπορικές επιδρομές της Άγκυρας εναντίον περιοχών στο βόρειο τμήμα της Συρίας

Ο ανταποκριτής του κουρδικού δικτύου Rudaw στην υπό κουρδικό έλεγχο πόλη Καμισλί, στη βορειοανατολική Συρία, μετέδωσε ότι το τουρκικό πυροβολικό βομβάρδισε το χωριό Σε Γκρκα ανατολικά της πόλης.

«Φεύγουμε από τον τουρκικό βομβαρδισμό.
Τι άλλο να κάνουμε;» δήλωσε ένας κάτοικος της Ρας Αλ Αΐν στο Rudaw ενώ την εγκατέλειπε, κάνοντας παράλληλα έκκληση στη διεθνή κοινότητα για βοήθεια.

«Δεν έχουμε που να πάμε», πρόσθεσε ο ίδιος.Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου στην περιοχή, ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν από την παραμεθόριο περιοχή κοντά στη Ρας Αλ Αΐν.
«Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη ξεκίνησαν αεροπορικές επιδρομές σε κατοικημένες περιοχές.

»Υπάρχει μεγάλος πανικός μεταξύ των αμάχων της περιοχής», έγραψε ο εκπρόσωπος των Συριακών Δυνάμεων (SDF), Μουσταφά Μπαλί, σε ανάρτησή του στο Twitter.

Οι Συριακές Δυνάμεις (SDF) ανακοίνωσαν ότι δύο άμαχοι σκοτώθηκαν και ακόμα δύο τραυματίστηκαν από τουρκικά αεροπλάνα στο χωριό Μισαράφα δυτικά της Ραΐς Αλ Αΐν.

Οι κάτοικοι της συνοριακής πόλης Τελ Αμπιάντ την εγκαταλείπουν μαζικά - Έκκληση του προέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την "προστασία των άμαχων"


..
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

© Copyright 2017 TheSecretRealTruth- Diberdayakan oleh Blogger